Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a fost arestat în Italia după ce autoritățile au făcut o descoperire neașteptată în camionul său

Un șofer român a fost arestat în Italia după ce a fost prins cu 400 kg de tutun de contrabandă în camionul pe care îl conducea. Ulterior, oamenii legii au descoperit un depozit ilegal de tutun.

Operațiunea a început când o patrulă a Gărzii Financiare din Pordenone a controlat un camion cu număr de înmatriculare străin. În interiorul acestuia, au fost găsite 400 de kilograme de tutun, împărțite în două cutii mari, precum și numeroase resturi din producția de țigarete, inclusiv pachete de asamblat, învelișuri interne și filtre.

Șoferul camionului, un cetățean român, nu a putut oferi detalii despre încărcătură sau destinația acesteia, relatează Pordenone Today.

După ce au verificat cu atenție zona din apropierea locului unde a fost oprit camionul, oamenii legii au descoperit un depozit ilegal de tutun

Agenții de la Garda Financiară au pătruns în depozit, unde au descoperit alte 600 de kilograme de tutun prelucrat și numeroase cutii conținând materiale pentru confecționarea țigaretelor.

Citește și
politie
Ţigări de contrabandă, zeci de kilograme de articole pirotehnice, depistate de poliţişti din Arad în urma unor percheziţii

Șoferul camionului a fost arestat pentru contrabandă cu tutun și, conform dispozițiilor Autorității Judiciare, a fost dus la Penitenciarul din Pordenone.

Toată marfa găsită, precum și camionul folosit pentru transport, au fost imediat confiscate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult