Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a doborât un nou record mondial. Jocul la care nu îi stă nimeni în cale

Americanul Nick Stoeberl, bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume, a doborât un record mondial datorită celebrului organ muscular pe care îl deține.

Recent, Stoeberl a obținut "cel mai rapid timp pentru eliminarea a cinci blocuri Jenga cu limba", informează Mirror. El a reușit această performanță în 55,526 secunde, reușind să doboare recordul anterior cu aproximativ 4,5 secunde.

"Lungimea medie a limbii 7,9 cm pentru femei și 8,5 cm pentru bărbați. A mea este de 10,1 cm", a spus Nick.

Când nu doboară recorduri mondiale, Nick Stoeber își folosește limba pentru a se curăța după ce mănâncă.

"Dacă îmi murdăresc fața în timp ce mănânc, pot să ling acea mâncarea. Este ecologic, nu sunt necesare șervețele", a declarat bărbatul.

Citește și
Pizza
Femeia cu cea mai lunga limba din lume si alte recorduri bizare din 2012. GALERIE FOTO

De asemnea, americanul profită de organul său muscular pentru a picta.

Pentru a le demonstra oamenilor cât de abilă este cu adevărat limba lui, Nick a încercat să doboare recordul pentru cele mai multe atingeri a nasului cu limba într-un minut.

Recordul era de 281 de atingeri, dar Nick a reușit doar 246.

Nick este mândru de faptul că a ajuns în Guinness World Records și spune că viața lui s-a schimbat de când a devenit bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume.

"Am reușit să merg în diferite țări, să cunosc diferite tipuri de culturi și să amparte de mâncare bună", a spus Nick Stoeberl.

Nick Stoeberl deține recordul mondial din 2012, când l-a detronat pe britanicul Stephen Taylor, care are o limbă de 9,8 centimetri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult