"Arma secreta" a lui Donald Trump pentru Casa Alba. Cine este persoana care "spala" imaginea magnatului american

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59

Donald Trump are mai mereu alaturi la mitingurile sale electorale o persoana din familie. Nu este vorba ca in cazul altor politicieni despre sotie, adica fostul model de origine slovena, Melania.

Cea care ar putea fi "arma secreta" a magnatului in drumul spre Casa Alba este de fapt Ivanka Trump, fiica omului de afaceri din prima casatorie. La 34 de ani, Ivanka este un neobosit agent electoral in campania tatalui sau.

Ivanka Trump: "Tatal meu este opusul ideii de 'corect din punct de vedere politic'. El spune ce gandeste si gandeste ce spune."

De multe ori insa, asta inseamna afirmatii socante sau chiar insulte, iar cea care vine sa "dreaga busuiocul" este adesea fiica lui, mereu cu gratie, cu tinuta aleasa si profesionalism.

Mary Jordan, Washington Post: "Se spune ca 'arma secreta' a lui Donald Trump este fiica lui. Ea este exact ceea ce nu este el. Are mereu o imagine perfecta, e mereu atenta la cum arata si la ce spune."

Ivanka a crescut alaturi de tatal ei in reality show-uri din seria "Ucenicul lui Donald Trump". Apoi, a dobandit - si in viata reala - puterea de a angaja si de a concedia, dupa ce a devenit vice-presedinte in organizatia magnatului Trump. De cativa ani are propria linie vestimentara si o gama de bijuterii ce ii poarta numele.

Moira Forbes, vice-presedinte Forbes media: "Putea fi doar o profitoare, nu era nevoita sa munceasca. In schimb, a intrat in afacerile familiei cu un adevarat cult al muncii. A decis sa construiasca acest brand de lifestyle care sa-i reflecte personalitatea, dar si aspiratiile tinerelor din noul mileniu."

Mesajul fiicei mai atenueaza din luarile de pozitie misogine ale tatalui.

Mary Jordan, Washington Post: "Cand am fost la mitingurile lui Trump am auzit oameni spunand: 'Uite, fiica lui lucreaza alaturi de el. Nu poate fi atat de rau daca isi tine aproape o asemenea fiica."

Intr-un an electoral imprevizibil, posibila investire a lui Donald Trump la Casa Alba ar putea schimba conventiile. O "Prima fiica" si nu o "Prima doamna" ar urma sa aiba un rol important, alaturi de presedintele american.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO