Inca un roman a murit din cauza gripei noi. Numarul total a ajuns la 15


Ultimul update: Miercuri 26 Septembrie 2012 22:53
Data publicarii: Miercuri 09 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Ultimele Informatii

Este vorba despre un barbat de 37 de ani din localitatea Campeni, Alba. Se pare ca bolnavul suferea si de alte afectiuni, lucru care a dus la complicatii si, in cele din urma, la deces.

Barbatul a fost transportat in prima faza la spitalul din Campeni, dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta de catre familie. Bolnavul a fost dus apoi la Spitalul Judetean Alba, unde a murit la sectia de terapie intensiva.

Probele recoltate de la pacient au confirmat infectarea cu virusul A(H1N1), concluzionandu-se ca decesul a fost cauzat de gripa noua, asociata insa cu alte afectiuni de care suferea barbatul. Potrivit familiei, acesta avea si probleme cu alcoolul.

In total, in Romania s-au inregistrat 15 decese.

In timp ce in Romania prima campanie de vaccinare impotriva noului virus gripal a inceput deja, trebuie sa stiti ca vaccinul are si efecte secundare. Afla aici care sunt!

In afara tarii noastre, autoritatile sanitare sunt din ce in ce mai ingrijorate in privinta gripei noi. Cercetatorii francezi, de exemplu, care examineaza o varianta mutanta mai agresiva si, in plus, rezistenta la medicamente a gripei noi, spun ca virusul AH1N1 ar putea deveni mai periculos.

Pandemia de gripa noua, una din cele mai mari afaceri de coruptie din lume?

Harta raspandirii gripei noi in Romania, updatata zilnic!

Tags: gripa noua,

117 cazuri de AH1N1 in ultimele 24 de ore. Numarul deceselor a ajuns la 14
Inca 2 morti din cauza noii gripe in Romania. Bilantul a ajuns la 12
Sibiu: Insarcinata in noua luni, diagnosticata cu gripa noua
VIDEO PROTVPLUS.RO