(P) Încălzește-ți casa eficient în sezonul rece, cu soluții accesibile de la Brico Dépôt

brico
StirilePROTV

În sezonul rece, încălzirea locuinței se poate transforma într-o adevărată provocare, mai ales că trebuie să jonglăm cu cheltuielile, confortul termic și eficiența energetică.

Cu soluțiile de încălzire electrică de la Brico poți scăpa ușor de aceste griji − au un randament ridicat, de aproape 100%, neexistând pierderi de căldură către exterior. În plus, contorizarea consumului este foarte precisă, iar reglajul se face independent în fiecare încăpere din casă, ceea ce duce la eliminarea risipei de energie.

Pentru reducerea consumului de energie, un factor esențial este și izolația casei cu soluții adecvate. Prin eliminarea pierderilor de căldură din acoperiș, ferestre, pereți sau pardoseală, consumul de energie într-o locuință izolată corepunzător poate fi redus cu până la 50%. Alegerea unei metode eficiente înseamnă menținerea îndelungată a căldurii din casă, deci un efort financiar mai mic pentru tine. La Brico Dépôt îți punem la dispoziție soluții complete, în rate, fără dobândă, pentru izolații termice, fonice și hidroizolații.

Ca să nu fii luat prin surprindere de scăderea temperaturilor, îți prezentăm mai jos câteva soluții alternative pentru încălzirea locuinței, la prețuri accesibile:

Caloriferele electrice

Dacă locuiești în zone unde încălzirea centralizată nu funcționează la parametri optimi, caloriferele electrice reprezintă o alternativă la îndemână. Totodată, caloriferul electric este util ca soluție de rezervă, pentru cazurile în care centrala termică suferă o defecțiune.

Caloriferele electrice au avantajul de a reține căldura mult timp după ce aparatul a fost oprit, dar și al mobilității, putând fi transportate cu ușurință oriunde și puse în funcțiune rapid în orice condiții. De asemenea, sunt sisteme de încălzire sigure, care nu prezintă riscuri de incendiu.

În general, este recomandat să optezi pentru un calorifer care să îți permită să setezi orice treaptă de putere îți dorești. Această opțiune îți permite să pornești caloriferul la o treaptă inferioară când temperatura de afară nu este foarte scăzută și să-i crești puterea în funcție de nevoi. Totodată, te ajută și la controlul energiei consumate.

Pe de altă parte, aerotermele sunt simplu de utilizat oriunde e nevoie și ușor de depozitat, datorită dimensiunilor reduse, deși nu pot încălzi spații mari la fel de eficient.

Convectoarele electrice

Convectoarele fac parte din generațiile mai noi de echipamente de încălzire pentru interior, fiind foarte eficiente și capabile să atingă un randament de aproape 100%.

Pentru eficiență, trebuie montate la cel puțin 20 cm deasupra pardoselii și la distanță față de piesele de mobilier sau alte obiecte. Pentru a controla consumul de energie electrică și a spori eficiența, convectoarele sunt dotate cu mai multe trepte de putere pentru rezistență, care pot fi setate în funcție de necesități.

Pe lângă randamentul ridicat, printre avantajele încălzirii cu un convector electric se numără: încălzirea uniformă a spațiului; funcționarea silențioasă; au termostat, ceea ce contribuie la reducerea consumului de energie electrică. De asemenea, convectorul electric se poate monta cu ușurință, este sigur pentru utilizare, are o fiabilitate foarte ridicată și este prevăzut cu sistem de siguranță, care oprește alimentarea în cazul supraîncălzirii.

La Brico, găsești modele variate de convectoare electrice de podea sau perete, cu putere diferită, dar și numeroase alte soluții care îți vor garanta confortul termic în sezonul rece – toate sunt disponibile, la un click distanță, pe www.bricodepot.ro.

Comandarea produselor se poate face online sau prin telefon, cu ridicare din cel mai apropiat magazin, în maximum 4 ore, sau cu livrare la domiciliu, în intervalul ales de tine. În plus, pentru comenzi online de peste 300 de lei, până pe 22 octombrie beneficiezi de livrare gratuită. Bricomandă de pe net, simplu și rapid!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tommy Hilfiger - 6 Sfaturi despre Cum să Stilizezi o Jachetă pentru Femei
(P) Tommy Hilfiger - 6 Sfaturi despre Cum să Stilizezi o Jachetă pentru Femei

Jachetele pentru femei de la Tommy Hilfiger sunt recunoscute pentru designul lor sofisticat și calitatea superioară, dar pentru a obține un look perfect.

(P) ASUS Zenbook DUO (UX8406): un laptop revoluționar cu două ecrane tactile OLED
(P) ASUS Zenbook DUO (UX8406): un laptop revoluționar cu două ecrane tactile OLED

Noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefinește încă o dată conceptul de laptop cu două ecrane, încorporând două panouri tactile cu tehnologie ASUS Lumina OLED într-un șasiu extrem de portabil.  

(P) 1 milion de români educați financiar de BCR
(P) 1 milion de români educați financiar de BCR

Banca Comercială Română (BCR) a depășit pragul de 1 milion de români care au beneficiat gratuit de educație financiară, prin cele două programe ale sale dedicate – Școala de Bani și Coaching Financiar.

Recomandări
Ucraina a început să vâneze luptători ruși peste tot în lume: „Suntem prezenți oriunde putem să slăbim interesele Rusiei”
Ucraina a început să vâneze luptători ruși peste tot în lume: „Suntem prezenți oriunde putem să slăbim interesele Rusiei”

Forțele ucrainene vânează luptători ruși în întreaga lume, iar Kievul spune că acțiunile sale împotriva Rusiei în străinătate se desfășoară "în cadrul dreptului internațional".

Pedepsele primite de huliganii protestelor anti-pandemie din Piața Unirii. Decizia Curții de Apel București
Pedepsele primite de huliganii protestelor anti-pandemie din Piața Unirii. Decizia Curții de Apel București

Curtea de Apel București a condamnat definitiv 12 dintre huliganii care, în urmă cu trei ani, au atacat forțele de ordine în timpul protestelor ce vizau măsurile impuse de autorități în pandemie.

 

Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”
Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”

Un bărbat din Reşiţa susţine că s-a trezit cu poliţiştii de la trupele speciale la uşă, în dimineaţa de 23 februarie, şi că aceştia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap şi l-au ameninţat în faţa copilului său, care are patru ani.