Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

De astazi, se redeschid scolile in Bucuresti si 11 judete!

Embed:

UPDATE: Cursurile vor fi reluate astazi in 11 judete si municipiul Bucuresti, ramanand inchise in continuare sase unitati scolare din judetul Braila si opt din judetul Constanta, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

 

Marti, insa, Ministerul Educatiei a decis ca elevii claselor I-VIII si copiii de gradinita din 13 judete copiii sa stea acasa.

Cursurile au fost suspendate in judetele Arges, Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova, Teleorman, Ilfov si in Capitala.

Dar atentie, in cinci judete au fost si scoli deschise. A fost datoria directorilor sa anunte daca se fac ore, sau nu. Iar in Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova au fost inchise si unele licee.

Parintii care au copii mici si nu au avut unde sa-i lase pe timpul zilei, i-au putut duce totusi la gradinite, pentru ca educatoarele au fost obligate sa ii primeasca si sa ii supravegheze.

Oricum, luni, unii parinti au aparut cu cei mici de mana la institutiile inchise. Fie n-au stiut ca nu se vor tine ore, fie erau la curent, dar au zis sa incerce, totusi.

Decizia Ministerului de suspendare a cursurilor vine dupa centralizarea facuta la Guvern a informatiilor meteo din toata tara.

ISMB cere unitatilor de invatamant sa curete curtile si intrarile in scoli, astfel incat sa se evite producerea unor accidente.

De asemenea, comandamentul judetean de iarna Dambovita a decis ca scolile din sase comune sa ramana inchise si marti, in timp ce cursurile din celelalte 654 de unitati scolare din judetul Dambovita, suspendate luni, au fost reluate.

Astfel au stat acasa elevii de la Scoala I – VIII Hulubesti, Scoala I – VIII Cornatelu, Scoala I – VIII Matasaru, Scoala I – VIII Poiana, Scoala I – VIII Nucet, Scoala I – VIII Cazaci – comuna Nucet, Scoala I – VIII Selaru, Scoala I – VIII Fierbinti - comuna Selaru.

56 de unitati de invatamant din judetul Buzau au ramas inchise si marti, din cauza drumurilor inzapezite.

Nici in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova si Teleorman, scoala nu a inceput marti din cauza vremii nefavorabile.

Cursurile la clasele I-VIII si la gradinite au fost suspendate luni, in Capitala si judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman si cateva localitati din Arges, din cauza vremii nefavorabile.

Premierul Emil Boc a declarat ca toate activitatile scolare vor fi recuperate.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Februarie 2010
Citeste mai multe despre: meteo, ninsori, zapezi, viscol, trafic,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed