De astazi, se redeschid scolile in Bucuresti si 11 judete!

Ultimul update: Duminica 02 Septembrie 2012 14:36
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2010 00:00
Categorie: Social

UPDATE: Cursurile vor fi reluate astazi in 11 judete si municipiul Bucuresti, ramanand inchise in continuare sase unitati scolare din judetul Braila si opt din judetul Constanta, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

 

Marti, insa, Ministerul Educatiei a decis ca elevii claselor I-VIII si copiii de gradinita din 13 judete copiii sa stea acasa.

Cursurile au fost suspendate in judetele Arges, Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova, Teleorman, Ilfov si in Capitala.

Dar atentie, in cinci judete au fost si scoli deschise. A fost datoria directorilor sa anunte daca se fac ore, sau nu. Iar in Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova au fost inchise si unele licee.

Parintii care au copii mici si nu au avut unde sa-i lase pe timpul zilei, i-au putut duce totusi la gradinite, pentru ca educatoarele au fost obligate sa ii primeasca si sa ii supravegheze.

Oricum, luni, unii parinti au aparut cu cei mici de mana la institutiile inchise. Fie n-au stiut ca nu se vor tine ore, fie erau la curent, dar au zis sa incerce, totusi.

Decizia Ministerului de suspendare a cursurilor vine dupa centralizarea facuta la Guvern a informatiilor meteo din toata tara.

ISMB cere unitatilor de invatamant sa curete curtile si intrarile in scoli, astfel incat sa se evite producerea unor accidente.

De asemenea, comandamentul judetean de iarna Dambovita a decis ca scolile din sase comune sa ramana inchise si marti, in timp ce cursurile din celelalte 654 de unitati scolare din judetul Dambovita, suspendate luni, au fost reluate.

Astfel au stat acasa elevii de la Scoala I – VIII Hulubesti, Scoala I – VIII Cornatelu, Scoala I – VIII Matasaru, Scoala I – VIII Poiana, Scoala I – VIII Nucet, Scoala I – VIII Cazaci – comuna Nucet, Scoala I – VIII Selaru, Scoala I – VIII Fierbinti - comuna Selaru.

56 de unitati de invatamant din judetul Buzau au ramas inchise si marti, din cauza drumurilor inzapezite.

Nici in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova si Teleorman, scoala nu a inceput marti din cauza vremii nefavorabile.

Cursurile la clasele I-VIII si la gradinite au fost suspendate luni, in Capitala si judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman si cateva localitati din Arges, din cauza vremii nefavorabile.

Premierul Emil Boc a declarat ca toate activitatile scolare vor fi recuperate.

Codul portocaliu, fericire pentru elevi! Scoala nu incepe de astazi!

Codul portocaliu, fericire pentru elevi! Scoala nu incepe de astazi!

Proteste Piața Victoriei

Proteste în Piața Victoriei față de modificările la legile Justiției

Reacția primarului Florea după ce a văzut în ce condiții învață elevii

Speranța de viață în România va crește cu 4 ani

groapa de gunoi de la Lipova

Groapa de gunoi de la Lipova arde de 20 de zile. Localnicii sunt disperați

Lista celor care vor primi voucher de 500 de lei de la Primărie

Ce a pățit un tânăr din Sibiu, după ce a luat niște bani uitați într-un bancomat