Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Mii de credinciosi in pelerinaj la Iasi, de Sfanta Parascheva

60374169
Embed:

UPDATE: Desi sarbatoarea Sfintei Parascheva s-a incheiat, sunt multi care isi vor petrece noaptea sub cerul liber in speranta ca vor ajunge sa se roage la moaste.

Miercuri seara, temperatura nu sarea de 5 grade Celsius. Chiar si asa sunt inca multi pelerini care spun ca nu vor da inapoi, chiar daca sunt obositi si stau in frig.

Au venit de la sute de kilometri distanta si toti spera sa atinga la moastele Sfintei Parascheva si ale Sfintului Vasile cel Mare.

60374169 Astazi este Sf. Parascheva! Mii de credinciosi in pelerinaj, la Iasi 60374427 Mii de credinciosi in pelerinaj la Iasi, de Sfanta Parascheva 60374527 Mii de credinciosi in pelerinaj la Iasi, de Sfanta Parascheva

Ramasitele vor fi duse joi inapoi in Catedrala Mitropolitana.

La finalul Sarbatorilor Iasiului, mii de oameni s-au strans in piata din centrul orasului. S-au incalzit dansand pe melodiile cantate de Voltaj, Smiley si Inna. La final au asistat la un spectaculos foc de artificii si la un joc de lasere proiectate pe cladirile din jur.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 14 Octombrie 2009
  • 31 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Sfanta Parascheva,

Comentarii(31)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
Andreas Lubitz
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed