Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Morminte profanate la Cernica. Un preot din localitate, acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca in spatele cimitirului

Embed:

Comuna Cernica, din llfov, e zguduita de un scandal imens. Unul dintre preoti este acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca pur si simplu in spatele cimitirului, ca sa le vanda locurile de veci.

Parintele respinge acuzatiile extrem de grave si spune ca ar putea fi vorba de o razbunare. Cert este ca pe zeci de metri patrati zac aruncate oseminte umane si parti din cadavre, iar politia face verificari.

Un barbatul ne arata ceea ce pare a fi trunchiul unui mort deshumat. El este si cel care sustine ca i-a vazut pe preot si pe gropari in momentul in care au aruncat mortul pe terenul din imagini. Tot el ne arata, in zona, cosciugul si lucrurile cu care fusese ingropat raposatul.

Alaturi de alti sateni, omul sustine ca deshumarea mortilor e o practica, pentru a fi vandute locurile de veci intr-un cimitir altfel inchis. Multe persoane decedate, barbati si copii, ar fi ajuns astfel la gunoi.

"Preotul dezgroapa mortii si ii arunca pe aici prin salcii, prin buruieni. Am vazut eu. Normal e cand dezgropi mortul sa ii faci o slujba si il ingropi la picioarele celuilalt, nu il arunci ca pe un caine... Daca vine cineva, un expert, cineva care se pricepe, o sa gaseasca o gramada de oase de la mort", spune barbatul.

preot Cernica

La lumina zilei, cand se pot vedea lucrurile limpede, zona din spatele cimitirului este si mai sinistra. Sunt raspandite printre buruieni osemninte umane, inclusiv cranii, resturi de cosciuge si resturi din imbracamintea mortilor.

Oamenii spun ca preotul s-ar fi imbogatit de pe urma locurilor de veci revandute astfel. Si ca poate lua chiar si 2.500 de euro pentru un loc de veci.

"Stie tot satul, dar nu spune nimeni nimic din cauza lui.
Preotul face ce vrea el"
, spune alt localnic.

Singurul surprins ca pe camp zac aruncate oase, ce par umane, este doar parintele, care neaga, insa, toate acuzatiile.

cimitir Cernica

"Eu nu dezgrop mortii. Asta e blasfemie. O sa vin sa vad, dar nu cred. Doar daca azi noapte a venit cineva si a scos si a pus acolo, ca sa faca rau", spune preotul.

Misterul va fi deslusit de oamenii legii. Criminalistii au incercuit zona si au declansat o ancheta.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Septembrie 2014
Citeste mai multe despre: Cernica, cimitir, morti, deshumari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed