Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Nu stiu, mama, ca sunt si bolnava". Ce au raspuns mai multi romani la intrebarea "Cum se numeste tara noastra?". VIDEO

Romani

Razvan Anghelescu, cunoscut in mediul virtual pentru interviurile pe care le face in satele din Romania, a postat recent un nou material, in cadrul caruia intreaba mai multe persoane cum se numeste tara in care locuiesc.

Desi orice roman ar trebui sa cunoasca raspunsul la aceasta intrebare, atat de simpla incat nu poate fi calificata nici macar de clasa intaia, niciuna dintre persoanele intrebate nu a stiut sa spuna "Romania".

Una dintre femeile intrebate a stiut ca Bucurestiul este Capitala tarii, insa nu a stiut sa zica si care este numele ei.

Multi dintre cei care nu au stiut raspunsul au dat vina pe slabiciunile invatamantului romanesc sau pe starea lor de sanatate precara.

"Nu stiu, daca nu-i invata la scoala...", spune o doamna. "Nu stiu mama, ca sunt si bolnava...", spune o alta.

Razvan Anghelescu a scris si un mesaj la materialul postat pe internet, in care explica faptul ca toate interviurile sunt reale si ca nu toti romanii sunt precum protagonistii din acest videoclip.

"Preventiv. O mare rugaminte. Nu mai insistati pe ideea ca e fake. Pentru ca nu e. E clar ca aleg anumite personaje. Accept sa ma injurati pe tema asta. Sau pe altele. Dar nu bateti campii cu ideea ca e aranjat. Nu e. N-am dat NICIODATA nici un leu pentru nici un interviu. Si am facut sute. Si n-am facut un sondaj de opinie pe banii statului, ca sa iau pareri din toata tara. E un amarat de clip. Nu asa sunt toti romanii. Logic, nu?", a scris acesta.

 

Sursa: Razvan Anghelesc/Vax Populi / , Data publicarii: 7 Octombrie 2014
Citeste mai multe despre: Razvan Anghelescu, Vax Populi, tara, nume, Romania,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed