Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Adrian Streinu Cercel: Am demisionat din motive pur personale

Embed:

UPDATE: Adrian Streinu Cercel, specialistul care ne-a tinut la curent cu evolutia gripei AH1N1, si-a dat marti demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii. "Din motive personale", a precizat.

 

Demisia vine insa dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca induce panica in randul populatiei.

Putin dupa ora pranzului, Adrian Streinu Cercel a venit la Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, pentru a-i lamuri pe alesi care este situatia in privinta gripei noi. Avea deja demisia semnata.

Cat despre motive? Mister! Luni, insa, presedintele Traian Basescu l-a atacat dur pe secretarul de stat. Mai intai, i-a reprosat ca sustine importul de vaccin in conditiile in care Romania detine acest antidot.

In plus, seful statului l-a acuzat ca prin declaratiile sale induce panica in randul populatiei: "pravalea apocalipsa peste Romania", a spus presedintele despre acesta.

Nu a trecut nici macar o luna de cand Adrian Streinu Cercel a fost numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii. El a declarat ca isi va continua activitatea la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", unde este manager.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Noiembrie 2009
Citeste mai multe despre: Adrian Streinu-Cercel,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed