Lovitura de teatru din partea Gabrielei Firea. De ce si-a INCHIS contul de Facebook primarul general si vicepresedinte al PSD

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a luat o decizie radicala in privinta paginii sale oficiala de Facebook.

Firea, care este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat, si-a inchis contul de pe reteaua de socializare, fara sa ofere, pana la aceasta ora, detalii.

O posibila explicatie ar fi si faptul ca Gabriela Firea a fost supusa unui val de comentarii injurioase in ultima perioada pe pagina sa de Facebook - in contextul protestelor din intreaga tara, anti PSD.

Inainte sa-si inchida contul de Facebook, primarul general a postat un indemn la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu.

Citește și
gabriela firea
Gabriela Firea, despre violentele din Piata Victoriei: "Imaginile ne dau cu multi ani in urma"
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Eu am semnat! Semneaza si tu daca tii la Romania, la Constitutie, la respectarea votului romanilor din 11 decembrie”, scria vineri Gabriela Firea pe Facebook, indemnandu-i pe romani sa intre pe site-ul petitieonline.ro si sa-si arate sustinerea fata de PSD si Guvernul Grindeanu.

Gabriela Firea poate fi contactata in continuare pe contul de pe Twitter, care, sambata dimineata, era inca activ.

Pe Facebook, pagina oficiala a primarului general al Capitalei era unul dintre cele mai urmarite conturi ale unui politician roman, inregistrand peste 480.000 de urmaritori - clasandu-se astfel pe locul 3 in Romania, dupa Klaus Iohannis si Victor Ponta, conform Facebrands.

Gabriela Firea, inainte sa-si inchida contul de Facebook: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, ca 95% dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala nu au citit actul normativ si nici nu stiu ca proiectul gratierii nu a fost adoptat.

”Eu rezist unei stari de stres, de tensiune chiar, si astept sa se calmeze lucrurile. astept ca cei 95% dintre cei care sunt in piata, care protesteaza si care au declarat ca nu au citit textul ordonantei sa faca acest lucru”, a spus Gabriela Firea, conform News.ro.

Intrebata de unde are aceasta informatie, Firea a raspuns:

”Pe toate site-urile. Daca vreti va trimit linkul (...) Exista un studiu care s-a realizat si 95% spun ca nu au citit ordonanta de urgenta, ca nu stiu daca sunt doua ordonante sau una, care nu stiu ca proiectul gratierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament”.

Peste 100.000 de oameni s-au aflat, vineri seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a patra zi consecutiv de proteste fata de adoptarea ordonantei de urgenta prin care sunt modificate codurile penale.

Pe unul dintre blocurile din piata au fost proiectate cu laser mai multe mesaje antiguvernamentale si cu indemnuri pentru continuarea protestelor, iar la ora 22.00 multimea a cantat imnul national, iar dupa acest moment, manifestantii au inceput sa plece.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
"Ciocu-mic!" Ce reactii au avut Gabriela Firea si Olguta Vasilescu cand USR-istii au cerut renuntarea la ordonante

Pe tot parcursul zilei in fata salii de sedinta a PSD au protestat parlamentarii USR care au cerut liderilor PSD sa ia atitudine si sa se opuna lui Dragnea.

Gabriela Firea, despre violentele din Piata Victoriei:
Gabriela Firea, despre violentele din Piata Victoriei: "Imaginile ne dau cu multi ani in urma"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca politicienii care au participat la protestele "neautorizate" din Piata Victoriei au o "responsabilitate morala" pentru violentele care au avut loc in timpul manifestatiilor.

Gabriela Firea il ataca pe Klaus Iohannis, pentru referendum:
Gabriela Firea il ataca pe Klaus Iohannis, pentru referendum: "Doi ani de zile ce a facut? Pentru ca nu a facut nimic"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca initiativa presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema modificarii legislatiei in materie penala este un "demers ipocrit".

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.