Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Viata merge mai departe. Pana in octombrie. "Atunci chiar va fi sfarsitul"

Harold Camping

Aceasta "profetie" este facuta de nimeni altul decat Harold Camping, cel care a isterizat intreaga lume cu afirmatiile sale potrivit carora lumea si-ar gasi sfarsitul pe data de 21 mai.

Se pare ca pastorul american este chiar insistent, desi a gresit de mai multe ori data in care va veni Apocalipsa pe Pamant. Asadar, revine cu o noua viziune asupra sfarsitului omenirii: pe 21 Octombrie 98% din populatia lumii va ajunge in Iad, iar el, in fruntea celor doua procente ramase vor merge in Rai.

13 motive pentru care lumea nu se sfarseste pe 21 mai 2011

Pentru ca trebuia sa isi spele cumva fata, de iluzia profetizata cu surle si trambite, pastorul nu se da batut si a revizuit data sfarsitului: in toamna, pe 21 octombrie. In speranta ca radioul fondat de el nu va da faliment, si va mai strange ceva fonduri pentru toamna, Harold a declarat ca nu s-au luat in calcul cateva zile de la Rastignire, asadar aceasta ar fi explicatia pentru care "profetia" sa nu s-a implinit.

Sfarsitul lumii nu a venit, pastorul predicator american e de negasit

Intr-o prima instanta pastorul a prezis ca Apocalipsa va avea loc la ora 6 seara, ora locala oriunde ne-am afla. Insa, meridian dupa meridian, ora 18:00 a venit si a trecut fara sa se produca niciun cataclism.

A existat insa si varianta B, potrivit careia Apocalipsa urma sa aiba loc la ora 6 seara, ora Americii. Adica undeva intre 2 si 6 dimineata ora noastra, in functie de coasta. Din nou nimic.

 

Sursa: Pro TV / CNN, Data publicarii: 23 Mai 2011
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed