Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Pleci la plaja in slip, te intorci in slapi si cu haina de blana!

Embed:

Dupa principiul iarna car si vara sanie, comerciantii de pe litoralul grecesc, turcesc si, mai nou, romanesc au descoperit ce isi doresc turistii.


O sa va mirati, dar comertul cu haine de blana este noua moda in sezonul estival. Daca la noi cea mai scumpa haina e 6.000 de lei, la turci sare de cateva mii bune de euro.

In hotelurile din Antalya, in fiecare saptamana se organizeaza pentru turisti o zi de shopping.

La magazinul de blana totul incepe cu o prezentare ca la carte. Turcul te imbraca, iti arata tot ce are si iti face reduceri, daca negociezi, de pana la 30 -40%. Ai de unde sa negociezi pentru ca unele produse sar de 10.000. Asta daca nu prinzi o reducere masiva.

In Grecia, in Halkidiki, statiunile sunt impanzite de magazine cu blanuri aduse din tarile nordice. Blanuri cu cristale Swarovski, de nurca sau alte vietuitoare, dintr-o singura bucata sau din petece. Pentru toate gusturile si varstele.

Si cu toate ca stie ca romanii nu au bani, grecul insista sa pui o haina pe tine ca poate faci rost de bani si pleci imbracat. Criza le-a indepartat clientii. Acum stau in strada, ii opresc pe turisti si ii invita in magazine.

Criza sau nu, fiecare patron se lauda cu cateva sute de haine vandute in acest sezon. Un suvenir de blana care iti va prinde bine la iarna.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 August 2009
Citeste mai multe despre: turism,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed