Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Coreea de Nord sustine ca are bomba care va sterge Manhattanul de pe fata Pamantului. "Orasul va arde din temelii"

Manhattan

Coreea de Nord se lauda cu capacitatile sale militare. Oficialii sustin ca pot sa stearga Manhattanul de pe fata Pamantului cu ajutorul unei bombe cu hidrogen. Anuntul a fost facut pe un site oficial, administrat de statul comunist.

Desi sunt multe motive sa credem ca amenintarile venite de la Phenian sunt exagerari grosolane, faptul ca aceastea sunt tot mai dese arata preocuparea constanta a lui Kim Jong Un de a-si atinge aceste obiective, spun expertii, conform The Independent.

“Bomba noastra cu hdrogen este mult mai mare decat cea dezvoltata de Uniunea Sovietica.” se arata in comunicatul postat duminica pe site-ul DPRK Today.

“Daca aceasta bomba ar fi montata pe o racheta balistica intercontinentala si ar cadea peste Manhattan, in New York, toti locuitorii ar muri pe loc, iar orasul va arde din temelii.” mai spune comunicatul, citandu-l pe expertul in arme nucleare Cho Hyong Il.

In ianuarie, Kim a ordonat un al patrulea test nuclear, iar luna trecuta a lansat o racheta care ar fi pus un satelit pe orbita. Multi se tem ca acesta ar fi fost defapt un exercitiu cu rachete balistice de raza lunga, dupa cum afirma The Independent.
 

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 13 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed