Ads by INTERNET PROTV

"Toata lumea ar fi vazut mesajele tale private". Aplicatia la care Facebook a renuntat de urgenta

facebook

Facebook a fost fortat sa dezactiveze aplicatia New Year's Midnight Delivery, un sistem in care puteai trimite mesaje in masa sau personalizate pentru prietenii din lista ta de Facebook.

Aplicatia avea un defect la capitolul securitate. Potrivit DailyMail, oricine putea ar fi putut sa vada sau chiar sa stearga mesajele personale destinate prietenilor tai.

In urma cu o saptamana Facebook a lansat aplicatia "New Year's Midnight Delivery", un sistem in care puteai trimite mesaje in masa sau personalizate pentru prieteni, pe care le puteai compune din timp, scrie Gizmodo.

La ora 00:00, pe 1 ianuarie 2013, toate aceste mesaje ar fi fost trimise automat catre prietenii selectati in aplicatie, astfel nu ati fi ratat nicio clipa din petrecere scriind mesaje si nici nu ati fi consumat bateria de la telefonul mobil incercand sa acoperiti toata agenda cu urari.

Facebook

Insa, un student pasionat de blogging a descoperit ca o mica si simpla modificare a URL-ului ar fi permis accesul altor useri la mesajele private. Chiar daca nu ar fi facut parte din lista ta de prieteni, ar fi putut sa vada si chiar sa stearga mesajele destinate prietenilor tai.

Dezvaluirea studentului Universitatii Aberystwyth Jack Jenkins a fost facut chiar in aceasta dimineata, pe blogul personal.

Un purtator de cuvant al Facebook a confirmat teoria tanarului englez si a declarat ca echipa tehnica lucreaza la solutionarea problemei.

Citeste si:

Aplicatia de Facebook care iti prezice viitorul: Cum vei fi peste 40 de ani

 

Sursa: Gizmodo, Data publicarii: 31 Decembrie 2012
Citeste mai multe despre: facebook, mesaje de anul nou, mesaje revelion 2013,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed