Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Descindere cu arestari la Jilava. O invatatoare furniza droguri detinutilor

Embed:

Femeia, care le preda romana si matematica detinutilor, a fost prinsa cu cateva grame de cocaina asupra ei. Un supraveghetor care le aducea puscariasilor telefone mobile a fost si el retinut.


Cei doi au fost deconspirati in urma unei razii cum nu s-a mai organizat pana acum intr-o inchisoare din Romania. 200 mascati si agenti din alte sase puscarii au descins la Jilava.

Invatatoarea era monitorizata de cateva saptamani.

Drogurile ar fi trebuit sa ajunga la unul dintre membrii clanului Cocalarii. Acestia au fost arestati pentru furturi si talharii in Bucuresti si Ilfov.

Un supraveghetor a fost si el retinut dupa ce i-a vandut unui detinut un telefon mobil. Nu era primul aparat pe care barbatul il baga in penitenciar si, sustin procurorii, de fiecare data lua cate 150 de euro.

Cei doi angajati au fost concediati si sunt acum cercetati penal.

Descinderea de joi, de la Jilava este fara preceden. Dupa patru ore au fost confiscate zeci de mobile, cutite, dar si alte arme albe cartele de telefon, carduri de memorie sau heroina.

La perchezitii au fost vizati si liderii clanurilor importante inchisi la Jilava. La cei din clanul Sportivilor s-au gasit doua telefoane, iar la Camatari cartele.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Octombrie 2008
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed