Comentarii pro si contra despre teza la fizica a elevului Alexandru Botu

teza la fizica

Textul compus aparent de un elev de clasa a XII-a al unui liceu bucurestean a starnit ecouri ample pe internet. Lucrarea a fost preluata de mai multe portaluri web, iar comentariile il indreptatesc pe adolescent in mare parte.

Dupa ce StirileProTV.ro a publicat lucrarea elevului Alexandru Botu, mai multe site-uri au preluat-o. Comentariile oamenilor au atins probleme diverse, unii criticandu-l pe tanar, altii spunandu-ne ca si ei cunosc profesori care nu coteaza elevii la adevarata lor valoare. Iata cateva dintre cele peste 100 de comentarii lasate de utilizatorii nostri:

Puteti vedea teza la fizica AICI:

"Tot respectul pentru acest copil, care nu accepta sa fie calcat in picioare, indiferent de consecinte, mai presus fiind onoarea si demnitatea iar daca numai 5 % din romani ar fi asa, s-ar schimba multe in tara asta. Mult secces pustiule ! scrie Adrian

Silviu Ioan Voica: Sincere felicitari acestui elev pentru curajul si integritatea sa. fiulmeu este clasa a XII a si sunt mandu ca avem astfel de adolescenti care reprezinta viitorul si salvarea acesti tari. in locul acestui cadru didactic( daca il putem numi asa) mi-as da demisia si m-as apuca de altceva. De ceva la care sa ma pricep!

Citește și
Metoda de copiat
Metoda de copiat la care nu te-ai gandit vreodata. Cum copiaza asiaticii. FOTO
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Testul pe care un copil de gradinita il rezolva in 5 minute, iar un adult cu studii superioare in cateva ore. Tie cat iti ia?

produs moral scrie ca si?ce valoare are in fata profesorilor acest protest? niciunul.
a devenit curiozitate in media, folosita pentru distractia unora carora nici nu le pasa de acel elev.
deoarece raportul de putere intre familia care il reprezinta pe acel elev si scoala aceea (comuna de altfel) este 100% pt scoala si 0% pt familie.
desigur, ar fi altceva daca puterea scolii (a statului) nu ar mai fi atat de mare si decizia pentru mentinerea unei scoli si a unei culturi organizationale ar depinde si de familiile elevilor si nu doar de toanele conducerii scolii sau de toanele ministerului invatamantului. acest copil nehandicapat este doar inca o victima a statului.

petre e de parere ca Elevii acestia,numiti si supradotati,dezvolta o personalitate aberanta ,ceea ce-i fac adevarati monstrii de egoism si aroganta,decele mai multe ori esuand in conflictualism gratuit cu toata lumea,ajungand sa se considere infailibili,lucrul cel mai rau care poate sa i se intample unui om.

Bravoooooo, esti tare ma daca crezi ca meriti media 10 ca esti olimpic, vad ca n-ai nici un loc 1, doar 2 si 3...De ce?? Aaaaaaaa, stiu!!!!!!!
Nu ai facut de 10!!!!!!!!!!!!! si vrei media 10
Pune mana pe carte si nu mai cersi note, i
i transmite un alt comentator

Gestul pe care il fac milioane de oameni in fiecare zi, interzis in scoli. Explicatia autoritatilor e de-a dreptul socanta

S.Stefan crede ca: Acest tanar de 18 ani este un "copil" frustrat!Pe de o parte, plin de el în clasa sa, fiind un "olimpic" , si care a auzit deja si de DEX, , dar care totusi nu si-a dat seama ca TEZA este TEZA !Pe de alta parte. Deci cu ocazia tezei, nu scrii nici petitii, nici plangeri ,nici reclamatii, nici scrisori profesoarei tale! Nici macar pentru ca o apreciezi si-ti dai seama ca ea te-a pregatit ca sa ajungi un olimpic! Ci-ti scrii TEZA!Nu ai scris ce trebuia in teza ? Ai nota 1.Fara drept de apel!

Andrei Angelescu: RESPECT VESNIC ACESTUI ALXANDRU BATU. Inteleg perfect prin ce trece, la nivelul la care sunt profesorii cu grave probleme psihice din invatamantul romanesc

Made in Romania: N-ati vazut voi faze tari! Se duc trei studenti la un examen cu un program luat din HELP, asa zisul "profesor" se uita la program... unuia ii pune 9, altuia ii mai "corecteaza" ceva si ii pune 8. Ultimului student ii pune 6, facand niste comentarii de iti venea sa scoti pusca si sa-i dai un glont intre ochi. Mai sa uit, asa zisul "profesor" era DOCTOR!

Testul pentru clasa a II-a pe care il pica 50% dintre adulti. Tu crezi ca il poti rezolva?

Marius ne spune ca: Si eu am fost olimpic la fizica si in teza am desenat ceva foarte frumos din reprezentarile grafice ale rezistorilor acum 5 ani :)) Din pacate am luat doar 8. Daca sunteti interesati de lucrare, sa stiti ca nu o mai am. Stiu ca am pastrat-o, dar nu mai stiu pe unde e. Foarte tare acest elev. Stiu perfect ce a fost in mintea lui :D

Doar profesoara este de vina daca nu a notat lucrarea cu nota 2 si daca acest olimpic nu este inca corijent la fizica. Copii de bani gata in care parintii investesc enorm, desi multi nu sunt dotati si invata papagaliceste totul, isi dau aere de superitate si cred ca totul li se cuvine. In lipsa banilor parintilor devin niste nulitati!, crede un alt utilizator.
 

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Ce poate scrie un olimpic la fizica in teza de clasa a XII-a. Lucrarea a ajuns viral pe internet
Ce poate scrie un olimpic la fizica in teza de clasa a XII-a. Lucrarea a ajuns viral pe internet

Este o lucrare datata 2012, in care un eminent elev al unui liceu isi critica profesoara pentru felul in care, spune el, l-ar fi depunctat pe nedrept la cateva probleme.

Metoda de copiat la care nu te-ai gandit vreodata. Cum copiaza asiaticii. FOTO
Metoda de copiat la care nu te-ai gandit vreodata. Cum copiaza asiaticii. FOTO

Stai linistit in banca cu ambele maini pe pupitru si, chiar daca nu ai invatat nimic, poti lua fara probleme teza la mate. Metoda functioneaza si pentru alte materii:).

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.