Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un cersetor lua pranzul la o cafenea, cand a fost dat afara in frig. Gestul superb facut de o femeie care a vazut totul

Caffe Nero

Un om al strazii a fost dat afara, in frig, dintr-o cafenea din Belfast desi nu deranja pe nimeni. Acest incident a deranjat-o atat de tare pe o clienta incat a catalogat actiunea celor de la Caffe Nero “inumana si josnica” intr-o postare pe Twitter.

Lyra McKee a fost revoltata de gestul chelnerilor de la un lant de cafenele din Marea Britanie care au decis sa il dea afara in frig pe un om al strazii, chiar si dupa ce femeia i-a cumparat o cafea.

“Cei de la Caffe Nero tocmai au incercat sa dea afara un om al strazii care statea linistit, consumandu-si mancarea, in zona de sus a cafenelei. Nu era mai nimeni acolo, nu deranja pe nimeni. Nici nu l-am observant pana ce un angajat nu a venit sa ii ceara sa plece. M-am oferit sa ii cumpar o ceasca de cafea pentru a putea ramane, dar angajatul a pus bautura intr-un pahar de carton.” a marturisit femeia indignata, intr-o serie de postari pe Twitter.

“Puteau sa inchida ochii si sa ii dea o cafea din partea casei. Nu aveau niciun motiv sa il dea afara.” a mai spus aceasta.

 

 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 1 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: om al strazii, cafenea, Caffe Nero, Belfast,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed