Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Super afacere pentru FCM-ul lui Lacatus

Bumba e detinut in coproprietate de mureseni cu Athletic Satu Mare

Trombetta admite: „Udinese ştie de Bumba”, admite ex-antrenorul mureşenilor. Puştiul minune al FCM-ului, Claudiu Bumba (18 ani), e pe punctul să o ia pe urmele lui Torje.

La o lună de la ruptura de Tîrgu Mureş, Maurizio Trombetta, nu se mai uită înapoi. „Ce a fost, a fost. Acum sunt liber, îmi caut echipă”, explică italianul, care nu şi-a scos din inimă România deşi experienţele CFR şi Tg Mureş s-au încheiat furibund. „Sunt antrenor, trebuie să antrenez. Nu mai contează ce a fost, eu meseria mi-o duc mai departe, că e România, Bulgaria sau Elveţia. Un antrenor trebuie să fie dispus spre orice zonă”, completează Trombetta.

„Udinese îl monitorizează pe Bumba”

Nu a mai urmărit rezultatele foştilor săi elevi de la Tg Mureş după demitere dar admite că a pus o vorbă bună şefilor de la Udinese pentru Claudiu Bumba. „Nu e un secret. Îi cunosc pe conducătorii lui Udine, doar am fost secund 3 ani acolo. Da, am discutat despre Bumba. E un tânăr cu calităţi, era normal să le sară în ochi, Udinese are un departament foarte bun de scouting în Europa. Bumba poate face pasul spre Italia, depinde doar de el cum va progresa. Trebuie să-şi continue munca”, spune Trombetta.
După debutul la naţionala lui Piţurcă la numai 18 ani, Bumba e văzut de Trombetta ca o prezenţă constantă la tricolori. „Mă bucur să văd că, după Gabi Mureşan, un alt jucător cu care am lucrat eu ajunge la nivelul echipei naţionale”, încheie Trombetta.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 14 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, CFR, fotbal, meciuri,
Ultimele stiri
 
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed