Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Si-a jefuit singura casa, apoi si-a santajat sotul. Planul incredibil al unei femei din Craiova

masiini de politie

O ancheta a politistilor doljeni a dus la descoperirea unui plan demn de un thriller de la Hollywood.

O femeie de 47 de ani din Craiova este cercetata penal de politisti pentru ca in urma cu cinci luni a inscenat furtul a 30.000 lei din locuinta familiei. Femeia este acuzata de comiterea infractiunilor de furt, santaj si inducerea in eroare a organelor judiciare.

Potrivit IPJ Dolj, pe 29.09.2015 politistii craioveni au fost sesizati, de catre Madalina S., 21 de ani, din Craiova, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in intervalul orar 13.00-16.00, persoane necunoscute, prin folosirea de chei potrivite, au patruns in locuinta familiei de unde au sustras suma de 30.000 lei.

Dupa luni de audieri si culegeri de informatii, politistii Sectiei 5 Craiova au stabilit ca, in data respectiva, Maria S., 47 de ani, din Craiova, mama celei care a sesizat furtul, prin ravasirea bunurilor din domiciliul conjugal, lasarea deschisa a usii apartamentului si declaratiile date ulterior in fata organelor de cercetare penala, a inscenat comiterea infractiunii de furt calificat.

De asemenea, femeia de 47 de ani, folosind un numar de telefon necunoscut de sot, l-a santajat pe acesta prin mesaje telefonice, amenintandu-l din postura de persoana necunoscuta ca 'daca va reclama respectiva fapta de furt la politie, vor avea de suferit membrii familiei'. Prin continutul acelorasi mesaje, Maria S. a incercat sa induca in eroare anchetatorii cu privire la aspecte esentiale referitoare la modul de comitere a faptei, astfel incat adevarul sa nu fie aflat. Cazul a fost rezolvat de politisti dupa circa cinci luni de cercetari.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 8 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Craiova, ancheta, santaj, jaf, politie, furt,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed