Sebastian Ghita: Ma surprind acuzatiile Elenei Udrea. Avea relatii mai bune cu Schwartzenberg, Marta si Blejnar

Sebastian Ghita

Sebastian Ghita se declara surprins de acuzatiile lansate de Elena Udrea la adresa sa si respinge ideea ca Romania TV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia, Dorin Cocos, scrie Hotnews.

Sebastian Ghita sustine ca Udrea avea relatii mai bune cu "Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, care a fost omorat, si Sorin Blejnar".

Elena Udrea a afirmat, intr-un interviu acordat Hotnews, ca directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, i-a cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV.

Ea a mai sustinut ca a avut discutii cu Sebastian Ghita in care acesta i-a spus ca Florian Coldea o uraste si ca, de altfel, Ghita i-a facut multe alte confidente.

"Nu am avut prea multe intalniri cu doamna Udrea si nu am avut o relatie cu dansa. Ma surprind acuzatiile dansei la adresa institutiilor care o ancheteaza, DNA si SRI", a declarat Sebastian Ghita pentru Hotnews.

Citește și
Sebastian Ghita
Recent plecat din PSD, Sebastian Ghita a anuntat ca-si face partid. Victor Ponta: "Nu stiu nimic despre asta"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"Nu inteleg situatia sa, dar imi aduc aminte ca avea relatii mult mai bune cu Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, care a fost omorat, si Sorin Blejnar", a adaugat el.

Intrebat de ce spune ca Marta ar fi fost ucis, Sebastian Ghita a precizat ca aceasta este parerea sa.

"Nu vreau sa ma refer la actiunile dansei, dar cred ca DNA a comunicat o chestiune oficiala: doamna Udrea e inculpata si ataca institutiile la fel cum o fac toti cei inculpati. Cred ca toti trebuie sa avem incredere in ratiunea si in pregatirea procurorilor. Pana acum doamna Udrea nu stia nimic din ce s-a intamplat cu banii de la retrocedari si Microsoft, iar acum, dintr-o data, ne spune, acuzandu-se singura, ca dansa stie cum s-au distribuit acei bani. Cred ca trebuie sa lasam procurorii sa faca lumina in aceasta situatie. Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora", a mai spus el, potrivit Hotnews.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Vanghelie, despre o intalnire imaginara cu Dragnea sau Ghita pe o strada:
Vanghelie, despre o intalnire imaginara cu Dragnea sau Ghita pe o strada: "I-as rupe rotula. I-as da doua bate pe spinare"

Fostul vicepresedinte PSD, Marian Vanghelie, a descris o scena imaginara in care si-a imaginat ce s-ar intampla daca s-ar intalni pe o "strada de mafioti" cu Liviu Dragnea, Victor Ponta si Sebastian Ghita.

Recent plecat din PSD, Sebastian Ghita a anuntat ca-si face partid. Victor Ponta:
Recent plecat din PSD, Sebastian Ghita a anuntat ca-si face partid. Victor Ponta: "Nu stiu nimic despre asta"

La nicio saptamana dupa ce a plecat din PSD, deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca isi face partid.

Razboiul Stelelor cazute din PSD. Filmul unei zile cu
Razboiul Stelelor cazute din PSD. Filmul unei zile cu "micul Kim", "un agramat neinstruit", "Fratia Banului" si "Mafia"

"PSD este condus nu de "Micul Titulescu" ci de "Micul Kim", spun cei doi social-democrati dati afara din partid". Mircea Geoana si Marian Vanghelie au spus deschis tot ce cred despre fostii lor sefi de partid.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.