Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

FILMUL unei presupuse sinucideri. Cine e Viorel Valimareanu, omul de afaceri ars de viu in Constanta

Embed:

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din judetul Constanta, administrator de cherhanale, dar si al unui lac de langa statiunea Olimp, a murit luni dimineata in urma unei explozii.

Masina de teren in care se afla barbatul a luat foc. Anchetatorii inclina sa creada ca omul s-a sinucis. In autoturism au descoperit patru butelii de aragaz. 

Viorel Valimareanu, 58 de ani, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din judetul Constanta, a fost vazut ultima oara luni dimineata. Se plimba cu autoturismul de teren pe malul lacului. La scurt timp, pescarii au auzit o bubuitura puternica.

"A fost mai mult ca o implozie, asa, noi n-am bagat de seama si cand ne-am intors am vazut fumul. Flacari, fum... nu aveam ce sa facem", a spus un angajat.

Martorii au incercat sa se apropie, insa focul invaluise masina. Prin urmare, au sunat neputinciosi la 112.

"Am vazut fum si apoi ne-am dat seama ca masina ardea. Ne-am retras, ca ne era frica sa nu explodeze", spune un martor.

afacerist mort Constanta

Cand au ajuns pompierii, flacarile erau uriase. Pe scaunul soferului au gasit un cadavru carbonizat.

Criminalisti au sosit la fata locului si au inceput sa faca cercetari. Suspect este faptul ca in masina se aflau patru butelii de aragaz, iar marrtorii au auzit o bubuitura inainte ca autoturismul sa ia foc.

Prima ipoteza a anchetatorilor este ca Valimareanu s-a sinucis. Unii dintre fostii sai parteneri de afaceri spun ca omul avea probleme mari.

"Cred ca si-a dat foc. Avea mai multe datorii. La mine avea 400 de milioane", spune un cunoscut.

Pe de alta parte, cumparase chiar saptamana trecuta masina in care si-a gasit sfarsitul.

"Eu i-am vandut-o. E suspect cand vezi un om ars in masina. I-am dat masina acum 4 zile, mi-a dat 1.500 de euro si mai avea sa imi dea o mie. Am vorbit cu el azi dimineata (luni - n.n.) cand m-a intrebat daca vreau sa iau peste", spune un barbat.

Procurorii nu exlcud inca nici alte variante de lucru, inclusiv crima.

Comisar sef Gheorghe Lupse, seful Serviciului Investigatii Criminale din IPJ Constanta: "Avem o moarte suspecta. Masina si cadavrul sunt arse aproape suta la suta. Masina a fost gasita cu toate usile inchise. Luam in calcul orice varianta".

"Mi se pare suspect ca a murit ars in masina", spune un barbat.

Cunoscutii spun ca barbatul de 58 de ani avea si probleme medicale. Anchetatorii asteapta deocamdata rezultatul medico-legal.

 

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 14 Ianuarie 2014
Citeste mai multe despre: cadavru, masina, accident, constanta, incendiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed