Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A instalat camere de supraveghere in magazinul sau si a avut o surpriza uriasa. Ce a descoperit patronul din Satu Mare

Embed:

 Patronul unui magazin de antichitati din Satu Mare a trait un soc cand a aflat ca timp de un an si jumatate cele doua angajate ale magazinului au furat marfuri in valoare de 15.000 de euro.

 Omul a montat suspicios camere de supraveghere in magazin si asa a aflat cum rudele celor doua veneau la cumparaturi, iar la casa plateau doar cativa banuti, nicidecum valoarea obiectelor cu care plecau.

Camerele de supraveghere au suprins momente in care rudele celor doua angajate isi incarcau cosurile cu produse insa la casa achitau doar sume modice. Mai mult, in unele cazuri angajatele luau banii din casa si ii dadeau rudelor care cumparau de fapt marfa cu banii luati din magazin. Patronul si sotia lui au intrat la banuieli cand au observat ca obiectele dispareau din magazin, fara sa apara si bani in casa de marcat.

Cele doua angajate au recunoscut totul atunci cand au vazut imaginile, iar patronii le-au chemat la mediere in speranta ca isi vor recupera banii. Pagubitii spun ca daca vor depune plangere impotriva lor pentru furt, femeile ar putea ajunge dupa gratii. Dar deocamdata sefii lor, din mila, vor sa le protejeze si asteapta sa cada la pace cu ele si sa-si recupereze marfurile.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Martie 2017
Citeste mai multe despre: furt, magazin, satu mare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed