Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

ProFM si MTV au inaugurat Aleea Michael Jackson in Herastrau

Embed:

Romanii i-au adus un omagiu regelui pop, chiar in ziua in care artistul atat de iubit in intreaga lume ar fi trebuit sa implineasca 51 de ani! Sambata seara, in Parcul Herastrau, a fost inaugurata Aleea Michael Jackson si a fost ridicat un monument.


Artisti de talia lui Michael Jackson ajung sa influenteze vietile a milioane de oameni, indiferent de distanta la care se afla. De aceea nu se putea ca Primaria sa ramana indiferenta fata de petitia a 19.000 de persoane care doresc sa-si aminteasca de muzica si geniul lui Michael Jackson. Cu atat mai mult cu cat el a concertat si in Bucuresti. O alee dedicata lui Michael Jackson si o placa memoriala sunt gesturi minime de respect in amintirea lui, dar si fata de sutele de mii de romani care l-au iubit.Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei

Aproape 20.000 de fani au cerut ca numele megastarului sa ramana pentru totdeauna in orasul in care a concertat de doua ori. Iar MTV, ProFM si Primaria Capitalei le-au transformat dorinta in realitate.

60350505ProFM si MTV au inaugurat Aleea Michael Jackson in Herastrau
60350597Michael Jackson are aleea lui, in Herastrau!
60350921ProFM si MTV au inaugurat Aleea Michael Jackson in Herastrau

Cei aproximativ 2.000 de oameni care s-au strans in Parcul Herastrau au strigat si au aplaudat ca si cand ar fost convinsi ca artistul ii aude de acolo, de unde este acum. Multi dintre ei au venit imbracati astfel incat sa aminteasca de fabuloasele costumatii ale megastarului, au cantat si au dansat pe muzica lui, incercand sa ii imite pasii.

Pe un ecran special amplasat in parc s-au redifuzat imagini din concertul Michael Jackson sustinut in Bucuresti, in 1992 si videoclipuri ale regelui muzicii pop.

Pe 6 iulie, ProFM a lansat o campanie prin care o alee din parcul Herastrau din Bucuresti sa primeasca numele megastarului. Timp de aproximativ o luna, fanii lui Michael Jackson au intrat pe www.profm.ro si au semnat petitia “Michael’s Way”.

S-au strans 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa primarului general al Municipiului Bucuresti.

Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herastrau dupa numele regelui muzicii pop, iar Primaria Muncipiului Bucuresti a devenit partener la eveniment.

Tot ca un gest de solidaritate fata de sutele de mii de oameni care l-au iubit pe Michael ProFM a creat un radio online dedicat megastarului: ProFM Michael Jackson. Acolo, fanii pot asculta 24 din 24 exclusiv muzica lui.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 30 August 2009
Citeste mai multe despre: Michael Jackson,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed