Videochat cu Neti si Elena. Axa karmica, nunta Elenei Basescu si Luna albastra

×
Codul embed a fost copiat

Sfarsitul lui august ne poate aduce schimbari importante la serviciu, in dragoste si in portofel. Axa karmica si-a schimbat directia pe 30 august.

Luna albastra nu are aceasta culoare, o pastreaza pe cea pe care o stim dintotdeauna.

Se spune ca rezolvam mai multe probleme.

Exista o predispozitie spre excese. Acum insa se fac aspecte de echilibru, Soarele il stabilizeaza pe Pluton, Mercur a facut si el relatie de armonie cu Saturn. Nu mai simtim frustrarile, suntem mult mai relaxati, apare echilibrul. Nu ne secatuieste de energie.

Nunta Elenei Basescu

Citește și
Neti si Elena
Neti si Elena iti spun cum te influenteaza intrarea lui Marte in Scorpion
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Elena Basescu este in zodia taur, viitorul sot este in Gemeni. Au mai incercat sa faca acest pas serios. Jupiter a stat in zodia Taur, ceea ce e bine acum. Sunt convinsi de acest pas. Elena a obtinut doza necesara de la Jupiter in Taur, iar el acum il are pe Jupiter. Iar asta ii ajuta mult.

1 septembrie e o zi de inceput. Mercur intra in zodia Fecioarei, adica in domiciliu.  E puternic, e ceva serios, e batut in cuie, Mercur pune pe hartie lucrurile, e cel care face treaba. Apare aspect de trigon, de armonie cu Venus, patroana iubirii si a zodiei Taur, adica a miresei. Mercur e in opozitie cu Neptun si da o usoara senzatie de iluzie, ca totul e o poveste, ceea ce e si normal, e un important eveniment in viata oricui. De asemenea, arata ca va bea mult.

Axa karmica - nodurile lunare

Dupa ce a stat vreme de un an si jumatate in sagetator si gemeni, axa se orienteaza pe directia Taur-Scorpion.  Din 30 august si pana in februarie 2014.

Acum nodul nord (cel bun) se muta in zodia Scorpionului, iar cel sud in Gemeni.

Nodul sud inseamna bagajul de energii din trecutul indepartat, din viata anterioara, cel nord ne arata cum trebuie sa indreptam defectele in energii pozitive.

E ca o placa turnanta.

Berbec

Actiunea e in casa comunicarii. Puteti face progrese in sfera invatatului sau intalniti un profesor deosebit, o bursa care va schimba viata in urmatorul an si jumatate. Daca e vreo problema de sanatate tratata cu superficialitate trebuie sa fiti atenti la cerintele acestui segment, ori dumneavoastra ori o persoana apropiata. Dar atentie apare cineva care sa va salveze, o somitate, e un eveniment special doar al tau, o singura data in viata.

Taur

Bani. Puteti sa intalniti un sponsor, un partener de afaceri, e momentul sa primiti mai multi bani. Perioada buna si pentru casatorie. In partea opusa e casa parteneriala. Puteti sa intalniti omul predestinat, ceea ce nu inseamna ca este si pentru totdeauna. Intalniti persoana de la care sa invatati ceva.

Gemeni

Ceva foarte important datorita lui Jupiter. Sunt doua atuuri. Se intampla ceva ce va doreati, ceva foarte scump puteti sa primiti gratis, de exemplu. Pe nodul sud, va intalniti cu cineva fata de care ati gresit, care va poate surprinde, nu e razbunator. Invatati lectia rusinii.

Rac

Trebuie sa va pregatiti temeinic pentru anul ce vine. Nu sunteti pregatit pentru casa iubirii. Perioada de tatonare atat pe plan fizic si psihic. Lucruri la care nu v-ati gandit sau care v-au dat neliniste erodeaza pe dinauntru si in acest fel va dati niste raspunsuri pe care le tot asteptati. Venus, indicele financiar, e in zodia Racului, asadar apar si bani.

Leu

Primiti aceasta axa la serviciu. Puteti sa fiti inaintati in grad. Sunt sanse sa intalniti o persoana foarte importanta acum. Pote viata va da un test.

Fecioara

Casa succesului si sfera comunicarii. Trebuie sa invatati sa comunicati, sa scrieti ceva, sa invatati pe altii. Acest invatat va poate ajuta sa descoperiti ceva important, aveti sansa sa primiti o numire in functie. Trebuie vazut insa daca sunteti pregatiti pentru asa ceva, s-ar putea sa va schimbe caracterul. Acesta e testul.

Balanta

Puteti sa castigati bani daca aveti o atitudine corecta si sa faceti in asa fel incat sa castigati experienta, sa invatati lucruri, sa cresteti spiritual din invatat si calatorit.

Scorpion

Intalniti omul care va schimba viata, cu care sa fiti fericit, puteti sa primiti cadoul vietii voastre: o masina, un job, etc. Se intampla ceva foarte important. Abia acum intelegeti ceva, va maturizati, o intalnire nemijlocita.

Sagetator

Ar trebui sa fi primit lectia de viata, cadoul de la viata. Acum cine are o aplecare spre spiritual are parte de niste conexiuni ce pot scoate la iveala ceva din trecutul ancestral. Puteti avea o revelatie sau poate o intalnire nemaipomenita cu cineva. Apar si probleme de sanatate pe care le descoperiti si ceva se intampla si la serviciu, poate descoperiti ceea ce va place cu adevarat.

Capricorn

Cineva din trecut apare acum, il vedeti altfel, continuati o relatie, poate sa fie dragoste la a doua vedere. Au loc niste intalniri nemaipomenite cu oameni din tara sau strainatate, drumuri lungi, o experienta la drum.

Varsator

Casa in care locuiti o renovati sau poate cumparati alta, poate un partaj la divort sau o mostenire, ceva legat de membrii apropiati din familie. Profesional se intampla ceva care va aduce cu picioarele pe pamant. Atentie puteti castiga un titlu dorit, dar pierdeti pe alta parte.

Pesti

Locuinta in sine poate sa fie un loc de interes. Ai visat o anume casa si aceea ar putea sa apara. Va puteti muta intr-un loc unde sa va simtiti cu adevarat acasa. O conjunctura favorabila deplasarii, turistica sau profesionala. Un adevarat bagaj spirirtual.

Data viitoare, la videochat, Neti si Elena vorbesc despre compatibilitati in dragoste.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Vineri, 31 august, la videochat stirileprotv.ro, Neti si Elena vorbesc despre axa carmica
Vineri, 31 august, la videochat stirileprotv.ro, Neti si Elena vorbesc despre axa carmica

Vineri, 31 august, la videochatul www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi ne vorbesc despre axa carmica, pentru fiecare zodie in parte.

Neti si Elena iti spun cum te influenteaza intrarea lui Marte in Scorpion
Neti si Elena iti spun cum te influenteaza intrarea lui Marte in Scorpion

Vineri, 24 august, de la ora 14:00, la videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit cum ne influenteaza intrarea planetei Marte in Scorpion.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu
Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv. El ceruse să fie judecat în arest la domiciliu

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi, la Tribunalul Constanţa, să fie judecat în arest la domiciliu.