Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

×
Codul embed a fost copiat

Avem la dispoziţie câteva zile să evaluăm nişte situaţii, să tragem concluzii şi să trecem la acţiune, să-ncepem lucruri noi prin care să ne punem în valoare calităţile.

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să ne consultăm şi cu familia înainte de a lua o hotărâre majoră.

CAPRICORN: Se poate să luaţi o decizie legată de viaţă personală, să vă căsătoriţi, să vă mutaţi împreună cu omul iubit, vă luaţi casă. Aţi putea pleca împreună cu bunii voştri prieteni pe undeva să vă deconectaţi, poate practicaţi vreunul dintre sporturile de sezon, la munte, la noi, în altă ţară, vedeţi voi.

VĂRSĂTOR: O plecare cu grupul de prieteni ar fi soluţia ideală ca să luaţi o porţie de bunădispoziţie, să vă pregătiţi pentru o ieşire la rampă. Se conturează nişte schimbări la serviciu şi e bine să fiţi şi voi cu un pas înaintea şefilor, să aveţi nişte strategii ca să ştiţi ce să le cereţi, dacă va fi cazul.

PEŞTI: Poate luaţi parte la o competiţie sau îi duceţi pe copii la un meci, la un spectacol, să se dezmorţească, să capete experienţă. E posibil să plecaţi într-o excursie, la rude, la prieteni, dar se poate să fie şi un teambuilding care să vă ţină în priză zilele-astea, până luni şi să fie reconfortant.

Citește și
horoscop
Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

BERBEC: O să treceţi în revistă evenimentele mondene din oraş, poate aveţi vreo invitaţie specială la teatru, la operă, la vreo expoziţie. Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi să vă decideţi în privinţa uneia - să bateţi palmă şi să intraţi în pâine de luni, să lucraţi la foc continuu.

TAUR: Cineva cu care aţi avut nişte neînţelegeri vrea să-ngropați securea razboilului şi să faceţi că relaţia să meargă mai departe, armonios. Vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi să lăsaţi toate treburile gospodăreşti pe altă dată, ca să vă bucuraţi de un anturaj pe gustul vostru şi faceţi mişcare, să vă distraţi, să va-ncarcati bateriile.

GEMENI: E posibil să luaţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de la sfârşitul anului şi să plecaţi într-o minivacanţă, de care să se bucure în special copiii. E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să faceţi aprovizionarea, să luaţi tot felul de lucruri de care are nevoie familia şi să aveţi de buzunar şi pentru ieşirile de mâine şi poimâine, în oraş.

RAC: Se poate să vă duceţi la o cununie civilă sau la un botez, mâine, poimâine, petrecerile se ţin lanţ în perioada asta. Se poate să vi se facă o surpriză plăcută şi să vă invite nişte prieteni într-o escapadă turistică de care să fiţi încântaţi, c-o să vă faceţi noi prieteni şi pot apărea noi iubiri.

LEU: Poate vă daţi întâlnire cu nişte oameni care practică acelaşi sport ca şi voi şi o s-aveţi preocupări comune până târziu, dacă nu şi în următoarele zile. Poate se măreşte familia, apar rude prin alianţă, se naşte un copilaş, revin de pe unde-au fost plecaţi copii, nepoţii, sau fraţii, surorile şi se reîntregeşte familia.

FECIOARĂ: Dacă nu plecaţi în plimbare la munte, pe la o pârtie de schi, poate-i veţi găzdui pe nişte prieteni o zi, două, dacă sunt în trecere. Se poate să-i pregătiţi cuiva din familie o petrecere şi să vă ocupaţi, în detaliu, de toate aspectele, să iasă totul la mare artă - pentru că la asta vă pricepeţi.

BALANŢĂ: Poate veţi reuşi să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi la muncă şi la distracţie, să vă sincronizaţi perfect, după o perioadă de tensiuni. Poate vă mutaţi în casă nouă, ori abia cum aţi găsit o locuinţă printr-o agenţie imobiliară, apare o schimbare importantă în viaţa voastră şi să fiţi pe fază.

SCORPION: Se poate să-i strângeţi în jurul vostru pe cei dragi, să vă adunaţi cu prilejul unei aniversări, sau a unei cununii civile, religioase. O energie debordantă, pe care vreţi s-o consumaţi fie la volan, fie pe schiuri, pe patine, cu sania, dacă vă duceţi la munte şi daţi şi de zăpadă.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă pregătiţi de o logodnă, de pasul cel mare, să deveniţi părinţi, ori poate bunici, se-ntâmplă ceva important. Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la bugetul familiei, să vă consultaţi cu ai voştri, să vă puneţi de acord în privinţa destinaţiei acelor bani, c-aveţi gânduri mari, se pare.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 11 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă considerabilă de bani în urma muncii depuse anul trecut
Horoscop 11 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă considerabilă de bani în urma muncii depuse anul trecut

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Lucrurile pe care ni le-am dorit vin spre noi, dar mai pot apărea şi situaţii la care să nu ne aşteptam deloc şi e nevoie de prezenţa de spirit ca să scoatem şi noi artileria grea să ieşim învingători.

Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii
Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O s-avem idei ingenioase şi o să ştim şi cum să le punem în aplicare ca să ne atingem obiectivele, să ne bucurăm de ce ne putem oferi, fără să aşteptăm să ne pice, pur şi simplu din cer!

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri
Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Le dăm de capăt problemelor mai vechi şi care ne vor ajuta să facem progrese în mai multe direcţii, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. E momentul noilor începuturi.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.