"Frumusete pe muchie de cutit", o noua emisiune marca ProTv!

×
Codul embed a fost copiat

Pe 21 martie, Pro Tv a deschis seria transformarilor spectaculoase la ”Frumusete pe muchie de cutit” si a prezentat primele doua persoane care au pasit cu dreptul spre intalnirea cu bisturiul.

Doua femei pentru care viata a fost pana acum un chin s-au intalnit cu Victor Slav si echipa de specialisti de la ”Frumusete pe muchie de cutit” in speranta ca vor scapa de complexele care le-au condus pana acum viata si le-au indepartat de ceilalti oameni.

Mihaela Trasca si Iuliana Capraru sunt doua femei care au aflat la „Frumusete pe muchie de cutit” ca orice viata merita o noua sansa.

Prima editie a emisiunii de la Pro Tv prezinta povestea celor doua, declaratiile lor impresionante despre trecutul plin de complexe, dar si operatiile la care se supun din dorinta de a avea o viata normala si de a-i putea privi pe ceilalti in ochi fara teama.

In prima editie veti vedea doua femei care au pasit cu emotie in aceasta emisiune, dar care, la final, au iesit increzatoare, cu zambetul pe buze, mandre ca se pot privi in oglinda fara teama si dornice sa vada viata cu alti ochi”, marturiseste Victor Slav, gazda emisiunii din fiecare sambata seara.

Citește și
O-la-la
George Vintila, Marius Nedelcu si Victor Slav, printre concurentii O-la-la!
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Transformarile celor doua sunt cu adevarat spectaculoase, rezultatul final fiind unul miraculos. De fapt, de fiecare data când filmam cate o poveste sunt surprins, in sensul pozitiv. Ceea ce ma face sa cred ca si publicul va fi de-a dreptul impresionat de cum li se poate schimba acestor perosoane viata”, a mai spus Victor.


Mihaela Trasca – 13 cu noroc la ”Frumusete pe muchie de cutit”

Mihaela Trasca este o tanara de 32 de ani, casatorita si mama a unui baietel de 5 anisori. A venit la ”Frumusete pe muchie de cutit” in speranta ca dupa aceasta experienta viata sa se va schimba in bine, iar ea va deveni un om puternic. Isi aminteste ca a primit vestea cea mare cand era la serviciu, intr-un suprmarket, unde este casierita. In ziua respectiva lucra la casa cu numarul 13, care i-a adus noroc, dar si pe Victor Slav cu una dintre cele mai bune vesti: va merge la ”Frumusete pe muchie de cutit”. Mihaela isi doreste foarte mult o schimbare in primul rand pentru ea.

Marea sa problema a fost dintotdeauna nasul, pe care l-a considerat mereu foarte mare si ascutit. Spune ca l-a mostenit de la mama sa si din cauza acestuia a fost mereu pusa in situatii jenante.

Mihaela este foarte sensibila si vorbeste cu greutate despre defectul sau. Isi aminteste, printre lacrimi, de jignirile pe care le primea in adolescenta si de care are parte si acum, la locul de munca.

Spune ca a incercat sa compenseze acest defect prin haine mai speciale sau un machiaj sofisticat. Insa durerea nu a disparut nici asa. ”Este foarte dureros, stiu ca este un defect pe care il am de cand m-am nascut, am fost jignita de foarte multe ori, dar nu am cum sa ma apar, mai ales cand intalnesti persoane care o fac din rautate”, spune Mihaela cu lacrimi in ochi.

La Frumusete pe muchie de cutit” Mihaela a regasit insa speranta. Cu ajutorul lui Victor Slav aceasta s-a intalnit cu o serie de medici de top care au gasit solutia pentru complexele sale fizice. ”Daca esti admirat, te simti in al noualea cer. Poate si mai sigur pe tine”, crede Mihaela.

Tocmai de aceea tanara a avut curajul sa stea departe de familia sa pentru cateva saptamani bune, fara sa vorbeasca cu nici unul dintre cei dragi, si sa treaca prin mai multe interventii chirurgicale pentru a-si recastiga increderea in sine: rinoplastie, sculptura a ovalului fetei si a barbiei, dar si implant pentru sani si interventii in zona ridurilor de pe frunte.

A urmat apoi intalnirea cu stilistii si make up artist-ii de la ”Frumusete pe muchie de cutit”, care au realizat ultimele retusuri pentru ca Mihaela sa se simta o alta femeie.

Telespectatorii Pro Tv vor descoperi sambata seara, in prima editie ”Frumusete pe muchie de cutit”, transformarea spectaculoasa pe care a suferit-o Mihaela, reactia sa la prima intalnire cu oglinda, precum si revederea cu sotul, fiul ei si restul familiei.


Iuliana Capraru – ”Frumusete pe muchie de cutit” i-a dat aripi

Si tot sambata seara, cei din fata micilor ecrane vor afla si povestea Iulianei Capraru, o femeie care a pus tot timpul esecurile din viata pe seama infatisarii ei, mai ales ca de-a lungul anilor oamenii au fost tentati sa o judece dupa aparente.

Iuliana are 43 de ani si masoara numai 1,43 metri. Este complexata de inaltimea ei, dar stie ca nu poate schimba acest lucru. Poate face insa alte schimbari.

La inăltimea ei, are o greutate cam mare, partea de jos a corpului este mult prea mare in comparatie cu cea superioara, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme din zona abdomenului si de cicatricea rezultata in urma operatiei de cezariana.

Iuliana marturiseste cu durere ca lucrurile nu au stat intotdeauna asa, schimbarea a intervenit dupa nasterea fetitei sale, printr-o operatie de cezariana. Tot atunci, sotul sau a plecat la o alta femeie, care arata mai bine. Iuliana a ramas insa alaturi de copilul ei, o fata care acum are 23 de ani.

I-ar placea sa poata iesi la plimbare cu ea, dar nu o face din cauza complexelor. Cu toate ca a terminat o scoală cu profil medical, femeia a ales sa lucreze ca laborant, pentru ca e o meserie care nu presupune interactiune cu oamenii. Nu a vrut sa fie mereu privita ca o neputincioasa si tratata ca atare.

”Ma simteam foarte complexata, nu aveam incredere in mine. Cand am primit vestea ca voi intra in proiectul ”Frumusete pe muchie de cutit”, a fost ca o explozie de fericire”, marturiseste Iuliana, ”Vreau sa imi refac viata pe plan personal, astfel incat eu sa ma simt bine in piele mea”.

De aceea femeia a avut curajul sa accepte provocarea emisiunii de la Pro Tv. I-a marturisit lui Victor Slav ca toate intervenţiile la care urma sa fie supusa, dar si distanta fata de familie nu au impiedicat-o sa viseze mai departe: ”Nu mi-a fost teama, am mers la operatii cu inima deschisa. Am avut emotii doar pentru ca nu stiam care va fi rezultatul acestor operatii. Dar am avut incredere in toata echipa care s-a ocupat de mine. Acum prind aripi”.

A trecut cu multa speranta prin operatii de lipoabsorbtie, prin interventii in zona abdomenului, implanturi la nivelul fetei pentru indepartarea ridurilor si a cearcanelor.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Victor Slav este gazda emisiunii
Victor Slav este gazda emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit"

Daca pana acum telespectatorii Pro TV il puteau urmari la rubrica "Vremea", din 21 martie, Victor Slav va fi intr-o alta ipostaza.

George Vintila, Marius Nedelcu si Victor Slav, printre concurentii O-la-la!
George Vintila, Marius Nedelcu si Victor Slav, printre concurentii O-la-la!

Adrian Enache, Victor Slav, George Vintila, Smiley, Marius Nedelcu si Kamara sunt concurenti intr-o editie speciala de 8 martie a emisiunii "O-la-la".

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.