Natasha Richardson, sotia actorului Liam Neeson, a murit!

Ultimul update: Sambata 14 Aprilie 2012 02:28
Data publicarii: Miercuri 18 Martie 2009 00:00
Categorie: Entertainment

UPDATE: Dupa doua zile de coma profunda, actrita britanica Natasha Richardson a murit miercuri noapte intr-un spital din Manhattan.

Familia si admiratorii sunt in stare de soc, mai ales ca s-a stins in urma unei lovituri banale. Natasha Richardson ar fi implinit 46 de ani in luna mai. In ultimele ore i-au stat la capatai mama ei, celebra Vanessa Redgrave, si sotul Liam Neeson.

Familia a cerut intimitate din partea fanilor si ziaristilor. Vestea mortii fulgeratoare a Natashei a provocat stupoare la Hollywood.

Natasha Richardson a intrat in coma luni seara din cauza traumatismului cranian sever suferit in timpul unei lectii de ski luate pe o partie pentru incepatori din Canada. Vedeta nu purta casca de protectie in momentul cazaturii. Initial, nu s-a plans de nicio durere. Ba chiar s-a ridicat si a plecat pe propriile picioare de la locul accidentului. Instructorul de schi nu a dus-o pana la hotel, pentru ca vedeta i-a spus ca se simte bine si nu are nevoie de ingrijiri. Dupa o ora au inceput migrenele.

A fost transportata la o clinica din Montreal, dar cum starea ei a devenit critica familia a decis transferul la New York. La spitalul Ronald Reagan din Manhattan specialistii nu au mai putut face nimic ca s-o salveze.

Fiica a celebrei actrite Vanessa Redgrave si de 14 ani nevasta lui Liam Neeson, Natasha Richardson spunea, mai in gluma mai in serios ca "a luptat jumatate din viata sa scape din umbra sale mame, iar acum lupta sa scape de eticheta de sotia lui Liam Neeson".

Actrita a reusit totusi pe cont propriu,sa isi cladeasca o reputatie si sa castige respectul criticilor. A avut roluri extrem de apreciate pe scenele din Londra si New York si a castigat un premiu Tony in 1998.

A jucat in filme ca Nell, The Parent Trap si Maid in Manhattan, alaturi de Jennifer Lopez. Punea intotdeauna familia pe primul plan si marturisea ca celebritatea o incomodeaza. Familia nu a facut publice deocamdata detalii referitoare la ceremonia funerara.
 

Natasha Richardson, spitalizata in urma unui accident de schi!

Natasha Richardson, spitalizata in urma unui accident de schi!

alexis ohanian

Logodnicul Serenei Williams este uimit de poftele acesteia din timpul sarcinii

Actrițele cu cele mai mari încasări în ultimul an. Emma Stone conduce clasamentul

Green Sounds, festivalul care a transformat Herăstrăul într-o insula de distracţie

Leonardo DiCaprio si Kate Winslet

DiCaprio surprins alături de Kate Winslet în Saint Tropez

Trupa 7 Semne a lansat o nouă piesă, dedicată luptătorilor: ”Cage”

Tom Cruise va sta 2 luni "pe bară", după ce şi-a fracturat glezna