Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un papagal, "seful" departamentului de securitate dintr-un magazin

Embed:

Nu radeti, ca este adevarat! Clientii unui magazin din Satu Mare s-au acomodat deja cu neobisnuitul sef. Pasarea vigilenta nu scapa din ochi nici un cumparator, spre satisfactia patronului.

Acesta este convins ca Lilo este la fel de eficient ca sistemul de supraveghere video. Un singur punct slab are paznicul cu pene: se lasa mituit de colegele de serviciu.

Precum Sfantul Petru la portile Raiului, asa vegheaza papagalul Lilo iesirea din acest magazin. Scormoneste cu privirea fiecare cos de cumparaturi si fiecare client. Ajunge o miscare suspecta sau o nepotrivire intre marfa si bonul de casa ca Lilo pune lucrurile la punct.

La inceput, Lilo parea un papagal obisnuit, simpatic, desi putin gelos, cand nu i se acorda suficienta atentie.

La scurt timp insa de la investirea ca supraveghetor, Lilo n-a intarziat sa-si manifeste pretentiile intai de toate la mancare.

Si, ca orice papagal cu personalitate, Lilo are simpatii si antipatii. Cum n-au avut incotro, si casierele si clientii s-au deprins cu nastrusnicul supraveghetor cu pene.

Ingrijit ca o vedeta, Lilo isi recompenseaza stapanii la capitolul profit. De cateva luni, copiii din Satu Mare isi tarasc parintii la magazinul unde "lucreaza" papagalul. Asa ca vanzarile merg struna.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Ianuarie 2010
Citeste mai multe despre: animale,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed