Ce au in comun Coco Pitzipoanca, Delia, Kim, Lady GaGa si Inna?

Delia

Din dorinta de a avea parte de cat mai multa publicitate, vedetele, atat cele de la noi cat si cele de peste hotare, au decis ca a sosit momentul sa nu mai depinda doar de tabloide si sa se faca singure remarcate.

Si unde altundeva daca nu pe Internet. Mai exact, pe site-urile de socializare. Astfel, Twitter-ul si Facebook-ul au devenit principalii aliati ai starurilor la capitolul promovare.

Vedete precum Demi Moore, Lindsay Lohan, Rihanna, Lady GaGa, Delia Matache, Oana Lis sau Inna sunt omniprezente pe site-urile de socializare.

Ceea ce le deosebeste este abordarea! Unele aleg sa se promoveze prin a-si expune poze in ipostaze fierbinti, altele incearca o abordare mai decenta, postand mesaje legate de activitatea profesionala.

Din prima categorie fac parte "dive" care fara site-urile de socializate pur si simplu n-ar fi existat in lumea show-bizului, cum ar fi Kim Kardashian si Coco Pitzipoanca. In cazul celor doua e mai mult decat evident ca Internetul a fost cel care le-a transformat in vedete de prima pagina.

Citește și
Britney Spears batuta
Britney Spears pe Twitter: "Kiss my lily white southern Louisiana ass"
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Nici Demi Moore nu e departe de ele. Actrita a postat in ultima vreme poze cu ea fie in costum de baie, fie sarutandu-se cu sotul tinerel. Probabil a simtit ea ca incet incet dispare de prin presa.

Lady GaGa e si ea o prezenta ce nu poate fi trecuta cu vederea de pe astfel de site-uri, desi n-ar avea neaparat nevoie de astfel de publicitate.

Din cand in cand si Britney Spears simte nevoia sa fie cat mai aproape de fani, fie pentru a le arata ca s-a logodit, cum s-a intamplat cu ultima fotografie postata pe Twitter, in care cantareata purta un inel de logodna, fie pentru a "pune la punct" cativa ziaristii care isi permit sa scrie vrute si nevrute despre ea.

Si daca prin intermediul Twitter-ului, Eva Longoria si-a anuntat divortul de Tony Parker, 50 Cent a dat zvon online ca isi cauta iubita.

Des intalnit pe Twitter este si cuplul Katy Perry&Russell Brand. Cei doi si-au facut un obicei din a posta periodic ba imagini deocheate, ba mesaje indecente.

La fel ca starurile de peste Ocean, si vedetele noastre au prins gustul site-urilor de socializare.

Oana Lis a apelat la Facebook ba pentru a-si etala formele-i voluptoase, ba pentru a lansa campanii de promovare a sexului oral. In vreme ce Inna a ales sa foloseasca pagina sa personala pentru a fi cat mai aproape de fani si pentru a-i tine la curent cu ultimele noutati din viata ei.

Pentru Delia Matache Facebook-ul a fost "locul" ideal unde artista si-a putut exprima parerea cu privire la scandalul cu tenta sexuala ce i-a avut protagonisti pe ea si pe Edi Iordanescu.

Pana la urma nici nu mai conteaza care sunt motivele pentru care starurile aleg sa-si posteze intreaga viata intima online. Un lucru este insa cert, vedetele au dezvoltat o dependenta greu de invins pentru site-urile de socializare!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
I-a copt-o sotul via Twitter:Katy Perry, pozata fara machiaj.Vezi cum arata
I-a copt-o sotul via Twitter:Katy Perry, pozata fara machiaj.Vezi cum arata

Impecabila Katy Perry a primit un cadou mai putin dorit chiar de la sotul sau, Rusell Brand. Acesta a postat pe pagina sa de Twitter o poza putin magulitoare cu sotia sa. Astfel cantareata si-a facut debutul cu prima poza in care apare fara machiaj.

Britney Spears pe Twitter:
Britney Spears pe Twitter: "Kiss my lily white southern Louisiana ass"

Dupa ce ieri a demontat orice indoieli vis-a-vis de autenticitatea inregistrarii conform careia fostul ei sot, Jason Alexander, ar fi lovit-o, azi Britney a postat pe Twitter un mesaj destul de dur.

O viata sub reflectoarele Twitter-ului!Demi Moore se
O viata sub reflectoarele Twitter-ului!Demi Moore se "dezbraca" de secrete

Se plictiseste? Este in cautare de publicitate? Vrea mai multi fani? Acestea sunt intrebrile care iti vin in minte atunci cand vezi impresionanta colectie de poze pe care actrita Demi Moore a postat-o pe contul sau de Twitter.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.