De ce a plecat Monica in SUA: “Am nevoie de bani ca sa am grija de fetita"

×
Codul embed a fost copiat

Citeste scrisoarea Monicai. Dupa mai bine de patru luni in care singurele cuvinte pe care presa le-a auzit de la Moni au fost "Ma scuzati" si "Pardon", sotia afaceristului de la Izvorani a decis ca a sosit vremea sa faca primele declaratii oficiale.


Iata integral scrisoarea Monicai Columbeanu:

”Irinel este barbatul cu care m-am casatorit din dragoste, de foarte tanara, si al carui copil l-am nascut din toata dragostea. Astazi totul s-a schimbat pentru ca acesta m-a dezamagit, m-a ranit iremediabil si continua sa o faca si in prezent. Nu pot sa mai tac pentru ca el ma poate rani si mai mult si, poate, pana la urma, reuseste sa ma omoare.

Nu-mi place sa vorbesc despre problemele din familia mea, dar acum nu am alta posibilitate intrucat trebuie sa intelegeti ca nu mi-am abandonat copilul. Dimpotriva, nu cred ca exista mama pe acesta lume care sa nu-si iubeasca propriul copil. Irina mi-a fost incredintata mie si bineinteles ca trebuie sa am grija de ea. Din acest motiv voi face in continuare tot ce este nevoie pentru a-i oferi o viata cat mai linistita lipsita de griji de orice fel. Eu trebuie sa continui sa lucrez.

Citește și
Irinel Columbeanu
Iri si memoriul de 100 de pagini. Cum il poate ajuta Boc
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Am nevoie de bani pentru ca sa pot sa am grija de fetita mea si de mine. Nu am alta posibilitate in acest moment. A trebuit sa accept acest job departe de tara pentru ca vreau sa strang banii necesari ca fetita mea sa aiba o casa intr o zona sigura, sa aiba o viata normala. Pentru toate aceste lucruri am nevoie de bani. Deci trebuie sa muncesc. Gradinita, apartamentul, hainutele, jucariile, totul costa bani. Toate acesta si multe altele sunt datoria mea sa i le ofer si o voi face intotdeauna. Indiferent de sacrificiile pe care trebuie sa le fac. Oare o mama ar trebui sa fie judecata pentru ca munceste pentru a-i putea oferi copilului ei cele necesare? Fetita mea merita tot ce-i mai bun pe lume. Vreau sa-i ofer o educatie si o viata pe care orice mama si-ar dori sa o aiba copilului ei.

Tatal ei nu numai ca nu ne ajuta, dimpotriva, mi-a luat toate resursele pe care le aveam pentru mine si fetita. Nu mi-am dorit niciodata sa spun nimic rau despre tatal copilului meu. Sa spun lucruri care ar putea sa o determine pe fiica noastra sa-l urasca si sa-l dispretuiasca pentru actiunile pe care le intreprinde acum fara sa-i pese de startul in viata nefericita pe care i-l da. Daca i-ar pasa de Irina nu ar putea sa o raneasca pe propria ei mama. Poate nimeni nu crede ca mi-a luat toti banii munciti de mine, ca i-a transferat pur si simplu in contul lui, ca mi-a luat casa, masina. Toate acestea au fost munca mea, nu i-a pasat ca m-a lasat la propriu, pe strada. In mijlocul noptii a trebuit sa plec pentru ca un ordin judecatoresc mi-a fost lipit pe usa spunandu-mi-se ca nu am dreptul sa locuiesc in casa in care am crescut-o pe fetita noastra. A facut tot si face in continuare tot ce-i sta in putinta sa ma desfiinteze, sa ma sfasie. Doreste sa atraga asupra mea oprobiul public, denigrandu-ma si inventand atat de multe povesti despre mine. Uita ca sunt mama copilului lui, uita ca inainte de toate noi trebuie sa ramanem parintii acestui copil.

Acum Irinuca este mica si nu intelege dar poate intr-o zi va afla ca tatal ei a facut tot ce i-a stat in putinta s-o distruga pe mama ei. Da, este dureros ca nu putem sa stam tot timpul impreuna, insa ma voi intoarce langa ea foarte curand. Este dureros ca la aceste sacrificii sa se mai adauge si problemele si piedicile pe care vrea sa mi le puna propriul ei tata astfel incat sa demonstreze avantajele materiale pe care le are. Sunt o femeie normala, nu sunt la fel de puternica precum este el. Nu am nici banii, nici relatiile necesare pentru a putea sa lupt la acesta categorie din care face parte un om de afaceri influent. Cu toate acestea, eu il vreau in continuare in viata fetitei noastre. Irina are dreptul sa aiba si mama, si tata. O iubesc prea mult ca sa o privez de acest fapt.

Cu respect, Monica”
 

Plecata de cateva zile din Romania, cel mai probabil in America, Monica Columbeanu si-a lasat fiica in grija matusii Ramona Gabor. Prilej numai bun ca Irinel Columbeanu sa intenteze plangeri la politie, dar si sa depuna un dosar voluminos la Emil Boc, actualul ministru al muncii si protectiei sociale.

Mai mult, parlamentarii se pregatesc sa preia subiectul custodiei micutei Irina si sa il dezbata in plen. Totul la sesizarea deputatului Nicolae Paun, care s-a declarat consternat de cat de des apare Monica in presa pe seama Irinei. Deputatul crede ca aceasta e o experienta traumatizanta pentru fetita. De asemenea, e de parere ca tatal ii poate oferi conditii mai bune micutei.
 

Prioritate pentru alesi. Custodia Irinei Columbeanu a ajuns in Parlament

VIDEO. Irinel a plans. "Monico, treci acasa, nu mai umbla pe coclauri"
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Alesii dezbat cazul Columbeanu. Custodia Irinei, prioritate pentru deputati
Alesii dezbat cazul Columbeanu. Custodia Irinei, prioritate pentru deputati

Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor a decis sa puna umarul la rezolvarea disputei pentru custodia fetitei dintre miliardarul Irinel si sotia sa, Monica.

Iri si memoriul de 100 de pagini. Cum il poate ajuta Boc
Iri si memoriul de 100 de pagini. Cum il poate ajuta Boc

Irinel Columbeanu a depus la Registratura Guvernului un dosar de 100 de pagini prin care solicita ajutorul premierului in cazul fiicei sale Irina. El isi vrea copilul pe perioada cat Monica este plecata din tara.

Moni a cerut ca judecatoria sa stabileasca un program de vizite pentru Iri
Moni a cerut ca judecatoria sa stabileasca un program de vizite pentru Iri

Satula sa fie urmarita si acuzata ca isi ascunde fetita de Irinel Columbeanu, Monica a decis sa preia initiativa.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.