Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Peste 3700 de caini de la adapostul Smeura asteapta un stapan iubitor

Adapostul de canii de la Smeura este cel mai mare din lume
Embed:

Unde in Pitesti putea fi sarbatorita mai bine Ziua Internationala a Animalelelor daca nu la adapostul de canii de la Smeura. Este cel mai mare din lume, pentru ca aici sunt peste 3700 de astfel de patrupede.

Membrii Fundatiei Ute Langenkamp le ofera dragostea si ingrijirea de care aceste animale au fost lipsite. Abandonati de cei care ar fi trebuit sa-i ingrijeasca sau adusi aici pentru ca stapanii nu au mai putut sa-i tina, toti cateii au povesti care impresioneaza.

Copii care au venit la Smeura au vazut cum arata un caine de rasa aruncat in strada de un om nemilos. Micutii au pregatit chiar si un mic spectacol. Au adus cu ei si pe cei mai buni prieteni de care sunt foarte mandri.

Senatorul Marius Marinescu se declara indragostit iremediabil de toate animalele si de aceea a initiat o lege care sa le protejeze. El a primit si o placheta din partea fundatiei.

Pentru ca fiecare caine merita un stapan, iubitorii de animale pot adopta un caine de la Smeura. Oamenii cu suflet din asociatia care se ocupa de aceste animale spun, insa, ca majoritatea cererilor de adoptii vin din Germania.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Octombrie 2008
  • 6 Comenteaza
Citeste mai multe despre: maidanezi, adapost, lege, Smeura, Ute Langenkamp, fundatie,

Comentarii(6)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799735
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed