Oana Lis da cu subsemnatul la politie! E santajata de un ciudat

Oana Lis

De cateva zile, Oana Lis nu-si mai poate accesa contul de e-mail, pentru ca un individ i-a spart casuta postala electronica, blocandu-i accesul la propriile mesaje si asumandu-si identitatea ei.

Cancan: Ironia situatiei consta in faptul ca tocmai sotia lui Viorel Lis a fost cea care i-a furnizat acestuia parola, acceptand sa ofere un interviu la telefon barbatului care se pretindea ziarist la un cotidian central. "Printre intrebarile din asa-zisul interviu a strecurat si intrebarile de siguranta de la parola e-mailului, iar eu nu mi-am dat seama si am raspuns. Iar acum nu-mi mai pot folosi deloc mailul", ne-a declarat suparata Oana. Din pacate, necazurile Oanei nu au luat sfarsit aici, pentru ca barbatul a plusat, incercand sa scoata si niste avantaje materiale din infractiunea pe care o comisese probabil pentru amuzament la inceput.

Click: Tanase, vanat de doua bombe sexy Pentru a evita o situatie neplacuta, Andreea a plecat inainte ca Iulia sa ajunga. Cristi Tanase a dat nas in nas, vineri noaptea, in clubul Princess, cu Iulia Tabacaru, fosta iubita, dar si cu febletea lui, Andreea Popescu. Cum existau sanse mari sa iasa scantei din pricina acestui triunghi amoros, cei trei au preferat sa nu palavrageasca prea mult in club. Cu toate acestea, Iulia si Andreea au reusit sa-l „incinga" pe Tanase caci, pe rand, si-au unduit formele pe langa masa lui. In zori, fotbalistul, alaturi de un prieten de-al lui din Pitesti, a plecat catre restaurantul Million, unde, surpriza, a aparut si Andreea Popescu.

Libertatea: Miss Romania spune ca nu are nici o operatie estetica Sandra Bachici, superba timisoreanca de 18 ani care a castigat concursul de frumusete Miss Romania, infirma zvonurile aparute deunazi, potrivit carora ar avea cateva operatii estetice si ca ar trebui chiar ca titlul sa ii fie retras. “Nu, Doamne fereste! Nu am nici o operatie estetica. Nu este cazul. Nu stiu cine a inventat povestea asta”, ne-a declarat Sandra. In alta ordine de idei, timisoreanca de 18 ani a scapat si de ghipsul de la picior, pe care l-a purtat timp de doua saptamani, din cauza rupturii de ligamente suferite la antrenamentele dinaintea concursului de miss.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Bianca, batuta crunt de fostul iubit? A stat 6 luni in caruciorul cu rotile
Bianca, batuta crunt de fostul iubit? A stat 6 luni in caruciorul cu rotile

Are bani, faima si succes la barbati, insa Bianca a suferit mult din cauza unor probleme de sanatate. Victima unui accident, vedeta a ascuns ca in urma cu doar cativa ani a fost la un pas sa i se amputeze piciorul drept. Acum o paste o noua operatie.

Gabi Tamas si-a batut zdravan iubita! Apoi a parasit-o!
Gabi Tamas si-a batut zdravan iubita! Apoi a parasit-o!

Povestea de amor dintre Gabi Tamas si Ioana Nut s-a incheiat cu scantei. Dupa sapte ani in care au pozat in cuplul perfect, cei doi s-au despartit intr-o maniera complet lipsita de eleganta.

Monica Columbeanu:
Monica Columbeanu: "Irina ma paraste, ii spune lui taica-sau tot ce fac"

Episodul infidelitatii lui Irinel Columbeanu a racit relatia acestuia cu sotia lui, dar asta nu inseamna ca omul de afaceri nu stie... tot ce face Monica in America.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.