Ce a făcut un cuplu de americani după ce a găsit o perlă în mâncarea de la restaurant. Cei doi au considerat că este un semn

×
Codul embed a fost copiat

De câte ori ați mers la restaurant să luați masa și ați plecat acasă cu o piatră prețioasă? Într-adevăr, nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu o asemenea experiență.

Printre norocoși se numără însă un cuplu de americani din statul Rhode Island.

Cei doi se delectau cu câte o porție de fructe de mare, când au găsit o perlă într-una dintre scoicile pe care le aveau în față.

Potrivit unui bijutier local, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la un milion.

Mica piatră prețioasă era ovală, așa că s-a dovedit perfectă pentru a fi încastrată într-un inel de... logodnă.

Citește și
fructe mare
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Cei doi au luat perla drept un semn și... s-au și căsătorit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales

Midii, creveți, caracatiță sau homar. Este oferta bucătarilor zilele acestea la Iași, unde este în plină desfășurare Festivalul Mediteraneean.

Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat

Piața de fructe de mare din România crește de la an la an cu 10-15 procente, arată ultimele date furnizate de importatori. Creveții reprezintă peste 50 % din vânzări.  

Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român
Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român

A început sezonul zmeurei de cultură. Fructele zemoase se coc de la o zi la alta, iar proprietarii de plantații își onorează comenzile. Deşi preţul este piperat, pofta e mare.  

Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește
Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește

A doua zi de Paște a adus mulți nori și câțiva stropi de ploaie pe litoral. Înainte să plece spre case, turiștii s-au oprit la cherhanale pentru un borș de pește proaspăt, fructe de mare și icre. La prânz, cu greu se mai găsea o masă liberă.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.