Peste 250 de firme vor participa la Targul de Turism de la Romexpo. Cat de mari vor fi reducerile valabile la acest eveniment

10-03-2015 13:32

targ turism

Hotelierii si agentiile de turism anunta reduceri consistente pentru pachetele vandute la targul de turism care se va desfasura intre 12 si 15 martie la complexul Romexpo din Bucuresti.

"Biletul de intrare va scadea de trei ori fata de editia anterioara a targului si va ajunge la 5 lei", a declarat marti, intr-o conferinta, Catalin Trifu, directorul general al Romexpo.

El a adaugat ca 260 de firme isi vor expune ofertele pe o suprafata de peste 11.000 de metri patrati. Dintre acestea, o treime sunt din strainatate, reprezentand 14 tari.

"Reducerile in cadrul targului vor fi de 10-30%, iar in unele cazuri ajung si la 50%. In premiera, la targ va avea loc si Bursa de Turism, unde se vor intalni reprezentanti ai firmelor din domeniu, si vor mai exista si doua saloane adiacente - un salon nautic si unul de sport si agrement", a afirmat Trifu.

Acesta a mai spus ca la deschiderea evenimentului, care va avea loc joi la pranz, va participa si premierul Victor Ponta.

Programul de vizitare va fi de joi pana sambata, de la 10 la 18, iar duminica de la 10 la 16. La targ sunt asteptati 25.000 de vizitatori, cu 5.000 mai multi decat la editia anterioara a targului.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO