Noua atractie in Europa: leaganul la 100 de metri inaltime, pe o cladire din Amsterdam. Cat costa distractia

Dată publicare: 07-09-2016 07:53
Dată actualizare: 10-09-2016 07:28


Doritorii de senzatii tari au parte de o noua atractie in Europa. Un leagan instalat la 100 de metri inaltime, la ultimul etaj al unei cladiri din Amsterdam le da fiori turistilor.

Cei care nu au insa curaj sa urce in leagan, se multumesc cu privelistea pe care o ofera locul.

Instalat la etajul al 22 lea al unei cladiri din Amsterdam, leaganul este cel mai inalt din Europa si face furori printre turisti. A fost inaugurat in august, insa a fost deja testat de oameni din intreaga lume. Cei mai curajosi si cei care reusesc sa tina ochii deschisi au parte de o priveliste de ansamblu a orasului. Cel mai rezonant punct turistic, cartierul rosu, poate fi vazut inclusiv din leagan.

"Ma asteptam sa imi fie frica, pentru ca ma tem de inaltimi, asa ca la inceput am fost un pic speriat, insa dupa cateva minute a inceput sa-mi placa.

Reprezentantii companiei au declarat ca au vrut sa construiasca in Amsterdam o atractie care sa concureze cu turnul Eiffel sau cu London Eye.

Cei care se aventureaza in leaganul situat la 100 de metri deasupra pamantului sunt legati cu o centura de siguranta, iar viteza cu care se misca instalatia este limitata. Un moment de adrenalina ii costa pe curajosi 12 euro, iar copiii pot incerca leaganul pentru jumatate din pretul normal.

Tags: leagan, amsterdam,


VIDEO PROTVPLUS.RO