Au plecat împreună de Ziua Îndrăgostiților, dar se distrează separat: „Soţia nu ştie să schieze”


Ultimul update: Vineri 14 Februarie 2020 09:27
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2020 08:11
Categorie: Stiri Turism

Astăzi este Ziua Îndrăgostiților, când cei atinși de săgeata lui Cupidon îşi fac mai mult ca oricând declaraţii de dragoste şi nu uită nici de cadouri.

Multe cupluri aleg să evadeze în peisaje de basm, unde răsfăţul este la el acasă. Un astfel de loc se află la doar câţiva kilometri de Sibiu.

Acolo, pârtiile încă sunt acoperite cu zăpadă, iar gazdele vă aşteaptă cu oferte speciale.

La Păltiniș decorul este unul de poveste - zăpadă, soare şi pârtii pe care poți aluneca în voie. Printre norocoşii ajunşi deja acolo sunt şi mulţi îndrăgostiţi, care vor să profite de sfârşitul de săptămâna dedicat lor.

Soț: Am separat un pic activităţile pentru că din păcate soţia nu ştie să schieze şi încă nu vrea să înveţe, dar vom face şi o seară împreună, mergem la un spa.
Soție: Aşteptăm şi naşii, încă un cuplu de îndrăgostiţi şi cu siguranţă cred că va fi plin!

Reporter: E o idee bună să petreceți aici ziua de Sfântul Valentin?
Antonio, turist spaniol: Da, de ce nu? Ne putem petrece întreaga zi aici pe pârtie, să schiem și apoi seara poți să te relaxezi la spa cu iubita ta.

După o zi încărcată, în care au schiat, turiştii istovitzi pot înnopta în acest castel. Din oferta nu lipsesc bucatele alese, bălăceala la piscină și masajul de relaxare. În plus, oaspeţii se pot bucura de o privelişte parcă ireală.

Cornel Posea, reprezentant hotel: „Pachetul cuprinde 2 nopţi de cazare, 2 cine, o primă cină romantică şi apoi o cină tradiţională, acces la spa, respectiv piscine, saune, zone de relaxae şi cabinete de terapii."

Meniul pentru ziua îndrăgostiţilor este unul bogat.

Alexandru Lupaș, bucătar: „O să avem nişte tartine sărate cu ceafa crudă, nişte pere umplute cu brânză aromată şi cimbrişor. Mai avem prune la gril cu brânză de capră şi prosciutto. Rulou de castravete cu caşcaval şi păstrăv afumat."

La câţiva kilometri depărtare, alte gazde vă aşteaptă cu sarmale, brânză de burduf, preparate din carne şi plăcinte aromate.

Maria Lupu, proprietar pensiune: „Am împrumutat şi noi romanii acesta zi de 14 februarie şi trebuie să recunoaștem că are un efect extraordinar nu doar asupra tinerilor, chiar şi cei de a doua vârstă îşi doresc ca acesta zi să fie petrecută într-o atmosferă caldă, frumoasă şi intimă."

Pentru un weekend în care iubirea este sărbătorită, un cuplu poate plăti de la 650 de lei, până la 3.000 de lei - în cazul celor care vor răsfăţ maxim.

VIDEO PROTVPLUS.RO