Aceasta este cea mai buna companie aeriana din lume. Titlul se acorda pe baza voturilor a milioane de calatori

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
Cathay Pacific

Cathay Pacific a fost desemnata cea mai buna companie aeriana din lume, la Farnborough International Airshow, unul dintre cele mai prestigioase evenimente aviatice din lume, care se desfasoara in Hampshire, Anglia.

Cathay Pacific si-a primit titlul de cea mai buna companie aeriana din lume marti, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Farnborough International Airshow, eveniment ce se desfasoara in Hampshire, intre 14 si 20 iulie 2014.

Compania din Hong-Kong a obtinut anul acesta titlul suprem in fata Emirates, castigatoarea din 2013. Premiul se acorda pe baza voturilor a milioane de calatori.

"Dintre toti participantii, cei de la Cathay au avut cele mai bune performante la toate categoriile. Unele companii au fost foarte bune pe economic, altele pe lux, dar ei au fost in top la toate dintre acestea", a declarat Edward Plaisted, CEO la Skytrax, pentru CNN.

"Consider ca echipa Cathay Pacific este cea mai buna si este fantastic sa vad ca si pasagerii nostri cred acelasi lucru. As vrea sa le multumesc membrilor echpajelor si tututor de la Cathay Pacific care fac posibile in fiecare zi aceste servicii premiate", a spus la randul lui John Slosar, presedintele consiliului administrativ al Cathay Pacific.

Pe de alta parte, Thomson Airways a castigat premiul la categoria cele mai bune servicii de relaxare, in timp ce Air Canada a castigat marele premiu regional, pentru America de Nord.

Iata topul complet al celor mai bune companii aeriene in 2014:

1. Cathay Pacific
2. Qatar Airways
3. Singapore Airlines
4. Emirates
5. Turkish Airlines
6. ANA All Nippon Airways
7. Garuda Indonesia
8. Asiana Airlines
9. Etihad Airways
10. Lufthansa

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO