Un bărbat susține că a mușcat un crocodil pentru a-și salva copilul

Ultima actualizare: 29-01-2019 22:35
crocodil
Getty

Un bărbat din Filipine a mușcat un crocodil pentru a-și salva copilul, care fusese atacat de reptilă în timp ce înota, relatează Daily Mail.

Diego Abulhasan, în vârstă de 12 ani, înota într-un râu din apropierea orașului Balabac, acolo unde el și familia lui locuiesc.

Copilul înota alături de fratele său mai mic, când a fost mușcat de un crocodil și târât sub apă. Tatăl acestuia, Tejada Abulhasan, a sărit în ajutorul copilului și a intrat în rău cu un lemn. Omul a lovit crocodilul cu lemnul, însă tot nu a putut să își salveze copilul.

În acel moment, bărbatul a recurs la un gest mai puțin obișnuit. Tejada Abulhasan susține că a mușcat crocodilul atât de tare, încât, ca printr-o minune, acesta i-a dat drumul copilului, iar Diego a scăpat doar cu câteva răni ușoare, potrivit sursei citate. 

Tejada Abulhasan și-a scos copilul din apă, apoi l-a transportat la spital.

Bărbatul a spus poliției locale că nu a ezitat nici o clipă să intre în apă și să se lupte cu crocodilul pentru a-și salva copilul.

"În corpul meu a fost atât de multă adrenalină încât nu am avut timp să mai gândesc. Am lovit crocodilul, dar nu mi-a eliberat băiatul. Luptam cu crocodilul si ne uitam unul în ochii celuilalt. Atunci, de nicăieri, am avut ideea de al mușca. I-am prins piciorul și l-am mușcat atât de tare că mă simțeam ca un câine Rottweiler”, a povestit  bărbatul.

Diego a petrecut două nopți în spital pentru a fi ținut sub observație. Băiatul s-a ales cu câteva cicatrici, care nu i-au pus viața în pericol.

"Din fericire și datorită vitejiei tatălui său, victima nu s-a înecat și a suferit numai mușcături ușoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției regionale Mimaropa, Socrates Faltado.

"Investigațiile au arătat că, în timp ce victima și fratele său mai mic se jucau în râu, crocodilul l-a tras brusc de brațul stâng și l-a târât în zona mai adâncă a apei, provocându-i copilului câteva tăieturi în diferite părți ale corpului. Fratele său mai mic a alergat și i-a spus tatălui său că Diego a fost mușcat și luat de un crocodil. Imediat, tatăl său a alergat la râu și l-a salvat pe Diego”, a mai declarat Socrates Faltado.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO