Il vedeti pe Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, drept cersetor roman?

26-08-2010 00:00


Ei bine, ziaristii de la cotidianul spaniol Marca l-au vazut in acest rol si au realizat un clip animat in care Guardiola cerseste bani pentru transferuri de la Jose Murinho, rivalul sau de la Real Madrid.

Revoltator este ca antrenorul Barcei sau cersetorul roman, judecand dupa clip, spune ca "este trist sa cersesti, dar mai trist este sa furi". Clipul i-a scandalizat pe romanii din Spania.

Iar Ministerul nostru de Externe asteapta explicatii de la "Marca" si a cerut retragerea clipului.

Discutia are loc in fata stadionului Santiago Bernabeu din Madrid. Conducand un autoturism de culoare rosie, Jose Murihno se opreste la semafor. In cadru apare antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, imbracat in cersetor si cu un pahar in mana, iar domnul precizeaza ca e roman.

Dialogul continua pe acelasi ton glumet, antrenorul Barcei cerandu-i bani pentru transferuri lui Murinho. Clipul apare pe site-ul Marca, unul dintre cele mai citite ziare de sport din Spania. Imediat, ambasada Romaniei din Madrid a cerut redactiei ziarului retragerea clipului de pe site.

 Gluma spaniolilor cu Guardiola pe post de cersetor a starnit reactii dure si din partea romanilor care locuiesc in Spania.

Clipul, ce poate fi vazut integral pe www.sport.ro, apare dupa ce Franta a anuntat ca vrea sa-i trimita acasa pe rromii care locuiesc in tabere ilegale. Cateva sute au ajuns deja in Romania.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO