Ministrul Sanătăţii din Jamaica: Usain Bolt este infectat cu noul coronavirus

Ultima actualizare: 25-08-2020 12:36
Usain Bolt s-ar fi infectat cu Covid-19 la câteva zile după petrecerea de ziua sa
Getty

Ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul atlet Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus.

 

Tufton a precizat că Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului şi a adăugat că a fost declanşată o anchetă epidemiologică, potrivit News.ro

Cu mai multe ore înainte, Usain Bolt de opt ori campion olimpic în probele de sprint, afirmase că s-a plasat în izolare, în aşteptarea rezultatului unui test efectuat sâmbătă.

"Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm şi să stea izolaţi", a declarat Bolt.

Potrivit presei, Bolt şi-a sărbătorit, vineri, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliştii Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen).

La petrecere nu s-a purtat mască şi nu s-a respectat distanţarea socială.

Usain Bolt are 11 titluri mondiale câştigate în carieră şi este considerat cel mai mare sprinter din toate timpurile. El a ales să se retragă în 2017.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO