Un suporter a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor. VIDEO

suporter ronaldo

Un suporter a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor, meci câştigat de Real Madrid cu scorul de 3-1 în faţa echipei Liverpool, sâmbătă, la Kiev.

Fanul a pătruns pe gazon pe finalul jocului, în minutele de prelungire ale reprizei secunde, în timpul unei faze de atac a madrilenilor. El a încercat să se ajungă la Cristiano Ronaldo, dar a fost oprit.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Real Madrid - Liverpool 3-1. Real Madrid, regina Europei pentru a treia oară consecutiv
Real Madrid - Liverpool 3-1. Real Madrid, regina Europei pentru a treia oară consecutiv

Real Madrid a cucerit trofeul UEFA Champions League pentru a treia oară consecutiv, o premieră, după ce a învins-o în finală pe Liverpool cu scorul de 3-1 la Kiev.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.