Un cuplu căsătorit de 14 ani divorțează după ce femeia și-a bătut joc de Messi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: Argumenti i Fakty
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2018 12:28
Categorie: Stiri Sport
Lionel Messi - Agepres

Cupa Mondială de Fotbal din Rusia este motiv de divorț pentru un cuplu din Rusia care era căsătorit de 14 ani.

Potrivit publicației locale Argumenti i Fakty, cearta dintre ei a pornit după victoria echipei Argentinei împotriva Nigeriei, fapt care i-a ajutat pe spanioli să ajungă în playoff.

Autorul primului gol în poarta africanilor a fost Lionel Messi, iar bărbatul din această familie este fanul său.

Pe numele său Arsen, acesta a fost extrem de încântat de performanța idolului său, însă, soția sa, Liudmila, care este o fană înfocată a lui Cristiano Ronaldo, a început să-și bată joc de el pe această temă.

”Asta a fost ultima picătură pentru mine”, a spus Arsen corespondentului publicației Argumenti i Fakty.

”De la începutul campionatului mondial de fotbal, ea m-a ironizat în mod constant, pe mine și pe jucătorul meu preferat, pe motiv că a jucat foarte slab și că nu a marcat nici măcar în penalty-ul cu Islanda. Și când a început din nou să vorbească urât de Lionel și performanțele lui, m-am aprins și, în replică, i-am zis și eu tot ce credeam despre frmosul ei Ronaldo, despre echipa Portugaliei, despre ea și despre toate celelalte cluburi după care Liudmila este nebună. După care .. ea și-a luat toate actele și a plecat”. - a mai povestit Arsen.

FOTO: Lionel Messi

Bărbatul mai spune că și-a cunoscut nevasta într-un pub sportiv din Chelyabinsk, Rusia, în timpul campionatului mondial de fotbal din 2002.

Fata era foarte pasionată de fotbal, însă pasiunile ei erau total opuse lui Arsen. Bărbatul iubea Barcelona și Spartak Mosova, iar ea era cu Real Madrid și CSKA Moscova.

Acum, bărbatul a înaintat cerere de divorț la judecătoria orașului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Argumenti i Fakty

VIDEO PROTVPLUS.RO