Euro 2012: UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Germaniei si Portugaliei


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 18:41
Data publicarii: Duminica 10 Iunie 2012 20:30
Categorie: Stiri Sport
euro 2012

 UEFA a anuntat ca a deschis proceduri disciplinare impotriva federatiilor din Germania si din Portugalia, pentru comportamentul fanilor, respectiv intarzierea startului reprizei secunde la meciul de sambata, la Euro 2012.

"Federatia germana este acuzata pentru ca suporterii sai au aruncat cu obiecte, in timp ce federatia portugheza este vizata de o procedura pentru startul intarziat al reprizei secunde. Comisia de Control si Disciplina va analiza acest caz joi, 14 iunie", se arata intr-un comunicat al forului european.

Faptele reprosate germanilor si portughezilor sunt mai putin grave decit cele ce au dus la deschiderea unei proceduri disciplinare impotriva federatiei din Rusia, sambata seara, din cauza comportamentului violent al suporterilor la meciul Rusia - Cehia, de vineri, de la Wroclaw. In urma vizionarii imaginilor de la partida respectiva, s-a constatat ca suporterii rusi au avut un comportament necorespunzator, au aruncat cu diverse obiecte si au desfasurat bannere interzise.

UEFA va face o ancheta pentru a afla si daca jucatorii cehi au fost tinta unor insulte rasiste din partea fanilor rusi. Comisia de Disciplina a UEFA va analiza acest caz in 13 iunie. Sanctiunile ar putea fi de la un simplu avertisment pana la o amenda pentru federatia rusa, conform unei surse apropiate de dosar.

Patru membri ai serviciului de ordine polonez au fost loviti, vineri, de suporteri rusi la stadionul din Wroclaw, la finalul partidei dintre Rusia si Cehia. Conform imaginilor filmate de un amator si difuzate de televiziunea poloneza TVN24, un grup de suporteri a lovit cu pumnii si cu picioarele voluntarii ce purtau vestele verzi ale serviciului de ordine de la stadion.

Sursa: Pro TV

Tags: euro 2012,

Ruleta ruseasca cu SIDA. Fanii Euro 2012 avertizati: 1 din 4 prostituate din Kiev este seropozitiva
VIDEO PROTVPLUS.RO