"Sa nu te dai batut niciodata!" Olanda si Romania se roaga pentru Nesu


Ultimul update: Miercuri 13 Iunie 2012 01:22
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2011 18:50
Categorie: Stiri Sport

Olanda intreaga este la picioarele lui Mihaita Nesu. Iar numele lui a fost scandat din zeci de mii de piepturi. Utrecht a intrat pe teren, dar romanul nu a fost acolo.

Spectatorii au facut insa tot posibilul ca el sa stie si sa simta, ca, pentru ei, va ramane mereu in lot. I-au imprimat chipul pe tricolorul nostru si i-au strigat sa se faca bine cat mai repede, pentru ca au mare nevoie de el.

Ortodocsi si catolici deopotriva i-au aprins lumanari in biserici, mai ales ca in duminica a fost celebrata ziua oamenilor care nu mai pot sa umble.

De piatra sa fii si nu ai cum sa nu simti un gol in stomac sau lacrimi in coltul ochilor atunci cand vezi cum toti strainii aplauda in picioare un roman. Numele lui este Mihaita Nesu.

Duminica, zeci de mii de olandezi l-au aclamat cand i-au vazut chipul imprimat pe tricolorul urias care a ajuns la Utrecht de la Sibiu. "Mihai, sa nu te dai batut niciodata!" a fost mesajul tribunelor pentru sportivul cazut acum la pamant.

Fanii toti au purtat la gat fulare cu numele de Nesu, iar micii suporterii ii poarta tricoul in semn de respect. Spera ca se va face bine si va cobori singur din patul de spital.

Suntem in a cincea zi de la operatie si Mihaita Nesu nu a dat niciun semn de insanatosire. Este in continuare paralizat de la gat in jos si medicilor le e teama sa vorbeasca despre viitorul sau, asteptanad ca prima veste pe care o vor da sa fie, totusi, una buna. Sotia si tatal sau vin pe rand la spital, pentru ca el sa aiba in permanenta cunoscut alaturi.

Pe Mihaita Nesu l-au pomenit si ortodocsii din Rotterdam care l-au rugat pe Dumnezeu sa fie bland cu el. Inclusiv in tara foarte multi oameni si-a aratat sprijinul fata de familie.

Tags: mihaita nesu,

Mihaita Nesu, intr-o mare cumpana. Ar putea ramane paralizat
VIDEO Lui Ogararu nu i-a venit sa creada! Cum a vrut un adversar sa dea gol din penalty! :)
VIDEO PROTVPLUS.RO