ROMANIA - TURCIA. Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine la meci

09-09-2013 13:25


jandarmi

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Turcia.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei remis agentiei MEDIAFAX, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 doar pe baza de bilete si invitatii.

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Jandarmeria Capitalei solicita atat suporterilor, cat si cetatenilor capitalei, sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva. Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Casele de bilete din Str. Maior Coravu si B-dul Pierre de Coubertin vor fi deschise in ziua desfasurarii partidei pana la ora inceperii acesteia, cu exceptia casei de bilete din B-dul Basarabia care va fi inchisa incepand cu ora 17.30.

Nationala Romaniei va intalni Turcia marti, pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO