BRAZILIA - GERMANIA 1-7. Cele mai tari glume de pe Internet. "Planul B al Braziliei la CAMPIONATUL MONDIAL"

Ultima actualizare: 12-07-2014 07:06
Brazil

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Infrangerea suferita de Brazilia in fata Germaniei, 1-7, din semifinalele Campionatului Mondial de fotbal, s-a transformat intr-un motiv de glume si virale pe retelele sociale.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Astfel, pe Twitter, au aparut mai multe asa zise meme-uri, prin care oameni de peste tot iau in gluma infrangerea suferita de sud americani.

Nici macar marele Diego Maradona nu s-a putut abtine sa nu faca o gluma pe seama rivalilor de-o viata. Pe Twitter circula deja imaginea in care Maradona arata 7 degete, cate unul pentru fiecare gol al Germaniei.

Una dintre cele mai populare glume este cea in care Angela Merkel, cancelarul Germaniei, se afla in locul celebrei statui a lui Iisus, din Rio de Janeiro.

In cadrul aceluiasi colaj de fotografii, Thomas Muller este portretizat ca un terminator, iar statuia lui Iisus plange.

 O alta poza reprezintativa a rezultatului de miercuri seara este cea cu cele doua steaguri ale Braziliei si Germaniei, in care primul este inghitit de al doilea.

De altfel, si o reclama pe care Neymar a realizat-o pentru sucul 7UP, in urma cu ceva timp, a devenit virala pe internet, in contextul celor sapte goluri incasate de nationala Braziliei.

Chiar si Oprah a fost folosita pentru o gluma la adresa Selecao, aparand intr-o poza in care imparte goluri pentru aproape fiecare jucator german.

Trofeul Campionatului Mondial s-a transformat intr-o palma peste fata in cazul brazilienilor, pe masura ce scorul a devenit tot mai mare. Iar cei de pe internet au gasit o modalitate sa ilustreze acest lucru perfect.

De altfel, statuia lui Iisus din Rio a fost principalul obiect de glume. Intr-o alta poza, statuia pare sa fuga din Brazilia, decoland precum o racheta.

Nici golul marcat de Brazilia spre finalul meciului nu a parut sa linisteasca spiritele. Lucru de inteles, daca tinem cont ca erau condusi cu 7-0.

Un motiv pentru infrangerea Brazilia ar putea fi chiar Justin Bieber.

Sud americanii ar fi avut o singura sansa sa rastoarne scorul: rasturnarea terenului.

Si printre vedetele de la noi a avut ecou scorul umilitor cu care Germania a infrant Brazilia in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Dana Rogoz, de exemplu, a postat pe contul ei de Facebook imaginea de mai jos:

 


Citeste si: BRAZILIA - GERMANIA, 1-7. Nemtii s-au calificat in finala CUPEI MONDIALE dupa ce au umilit tara gazda

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO