Prima reacție a Serenei după ce a eliminat-o pe Simona de la Australian Open

Ultima actualizare: 21-01-2019 13:11
serena williams
Getty

După ce a eliminat-o pe Simona Halep în optimile de finală la Australian Open, Serena Williams a declarat că ”Simona este numărul 1 pentru că merită”.

"A fost un meci intens, cu puncte incredibile, dar îmi place să joc tenis, îmi place acest teren şi este drăguţ să revin aici, pe acest teren. Am avut nevoie să-mi cresc nivelul, ea este numărul 1 mondial şi există un motiv pentru care este numărul1 mondial. Şi ea şi-a ridicat nivelul, a jucat bine, este o jucătoare extraordinară. Ca să rămân în meci, a trebuit să joc un pic aşa cum ştiu că pot şi am făcut-o.

Ştiţi că sunt o luptătoare, stiţi că nu renunţ niciodată. E ceva înnăscut să muncesc din greu pentru fiecare punct, e un miracol că sunt aici şi să mă bucur de asta. Aceasta este munca mea, să vin să joc în faţa voastră, cu plăcere, să fiu motivată, să lupt pentru fiecare punct", a declarat Williams, la interviul de pe teren.

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4. Românca va primi un cec de 260.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

Serena Williams va juca în sferturi contra cehoaicei Karolina Pliskova, numărul opt mondial.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO