Prima reacție a japonezei Osaka, după ce a învins-o pe Halep. ”Mai mult decât mi-am dorit”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Naomi Osaka
Getty

Japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 44 WTA) a învins-o categoric pe Simona Halep și s-a calificat în prima finală de turneu Premier Mandatory din carieră.

"Am încercat să îmi pun în aplicare planul de joc. Să întâlnesc pe cineva atât de bun ca Simona și să înving cu un astfel de scor e mai mult decât mi-am dorit. Planul a fost să trimit cât mai multe mingi înapoi, să fiu mai consistentă. Asta nu mi-a reușit la Australian Open, unde am pierdut.

O să mă antrenez pentru finală, nu am timp pentru altceva în ziua liberă. Sunt recunoscătoare că fanii m-au susținut pe toată durata partidei și sper să o facă și în ultimul act", a declarat Osaka la finalul partidei.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Naomi Osaka reprezintă Japonia, dar locuiește de la trei ani la New York. Mama sa e japoneză, iar tatăl e din Haiti. Osaka are unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, iar dreapta ei este năprasnică: la 16 ani reușea să lovească pe forehand cu 160 km/h.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO