Simona Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-2, în turul II la Australian Open


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018 07:08
Categorie: Stiri Sport
Simona Halep

Simona Halep, locul 1 WTA, a jucat joi, în turul II la Australian Open împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, locul 112 WTA. 

 

Deși accidentată, Simona Halep a învins-o pe canadianca Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-2. Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul III al turneului Australian Open detalii vezi aici.

După meci, Simona le-a mulțumit fanilor săi și a mărturisit că se simte foate bine pe teren. Simona Halep o va întâlni pe Lauren Davis, în turul al treilea la Australian Open detalii vezi aici.

Halep - Bouchard 6-2, 6-2: Acest game ar putea fi decisiv, iar Simona este conștientă că se apropie cu pași rapizi către o nouă victorie. Canadianca lovește cu returul și câștigă punctul 15-15. Deși accidentată la glezna stângă, Simona nu își arată vulnerabilitatea pe teren, ci domină meciul. Minge de meci pentru Simona Halep, după un lung de linie reușit. Simona Halep câștigă meciul împotriva canadiencei.

Halep - Bouchard 6-2, 5-2: Simona anticipează mișcările adversarei sale și îi cunoaște bine stilul de joc. Canadianca pierde controlul asupra mingilor trimise în lung de Simona și repetă greșelile. După un game strâns, Simona iese din ritmul pe care l-a impus și își pune în dificultate adversara. Românca a câștigat game-ul cu un rever în lung de linie.

Halep - Bouchard 6-2, 4-2: Simona deține controlul asupra jocului și în setul secund. Canadianca revine cu o lovitură lungă și încearcă să egaleze rezultatul. Mingile trimise lung o pun în mare dificultate pe canadiancă, iar Simona profită de această situație.

Halep - Bouchard 6-2, 3-2: Simona nu cedează și trimite un backhand eficient, ceea ce îi aduce un alt game victorios. În timp ce canadianca pare stresată și ezită.

Halep - Bouchard 6-2, 2-2: Jocul din setul secund este unul mult mai echilibrat, iar canadianca profită de ezitările Simonei. În primul set, românca a jucat corect din punct de vedere tactic, dar toată lumea așteaptă să dea mai mult pe teren. Serviciu excelent al Simonei, care egalează.

Halep - Bouchard 6-2, 1-2: Canadianca și-a schimbat strategia de joc și alege să joace agresiv, în timp ce Simona preferă să joace în spatele terenului. Primul challenge din acest meci, iar mingea este afară. Canadianca a câștigat game-ul.

Halep - Bouchard 6-2, 1-1: Game strâns. Simona pare relaxată și din stilul de joc ne dăm seama că se simte bine pe teren, în timp ce canadianca luptă să revină pe tabelă.

Halep - Bouchard 6-2, 1-0: Simona începe în forță cel de-al doilea set și își domină adversara, care închide din nou cu un game în alb

SETUL II

Halep - Bouchard 6-2: Românca este tot mai încrezătoare în șansele sale de-a încheia victorios primul set și reușește să încheie primul set cu un game alb

Halep - Bouchard 5-2: Simona luptă să se distanțeze de adversara sa. Canadianca în continuare are probleme pe serviciul propriu, câștigând doar pe serviciul Simonei, fapt de care românca profită. Retur bun făcut de Simona care încheie cu succes punctul.

Halep - Bouchard 4-2: Bouchard a devenit agresivă și trimite mingea cu mai multă forță.Canadianca câștigă game-ul.

Halep - Bouchard 4-1: Canadianca are ezitări la serviciu. Canadianca pare că recuperează teren și anticipează mișcările Simonei. Bouchard trimite o minge în afara terenului, iar Simona revine în game. Minge de break: Simona se distanțează clar de adversara sa.

Halep - Bouchard 3-1: Canadianca este pusă în dificultate în acest game de stilul agresiv, dar totuși reținut, al româncei. Simona încearcă să nu-i ofere adversarei sale șansa de a o egala.

Halep - Bouchard 2-1: Schimb impresionat de mingi, iar Simona câștigă în defensivă, în timp ce canadianca se redresează mai greu.Simona surprinsă de un serviciu doi al canadiencei, care o pune în dificultate. Halep câștigă cel mai disputat game din acest meci de până acum.

Halep - Bouchard 1-1: Simona este susținută din tribună de mama sa și de antrenor. Simona pare rezervată din cauza accidentării, iar canadianca a câștigat game-ul.

Halep - Bouchard 1-0: Românca a câștigat game-ul pe serviciul advers.

Halep - Bouchard 0-0: Jucătoarele au intrat pe teren, iar Simona pare încrezătoare în forțele proprii, mai ales că în jocul cu Aiava a suferit o accidentare la glezna stângă.

Simona Halep s-a calificat cu emoții în runda a doua a turnelui Australian Open, după ce a învins-o pe australianca Destanee Aiava cu 7-6, 6-1.

În timpul meciului Simona Halep a întâmpinat probleme, având nevoie de îngrijiri medicale. Românca a călcat greșit în timpul partidei și și-a scrântit glezna. În ciuda accidentării, Simona și-a învins adversara de 17 ani, în primul tur la Australian Open 2018.

"Am simţit o durere puternică pe teren. Aştept să văd mâine dimineaţă cum mă voi simţi. De-a lungul anilor am mai avut probleme la aceeaşi gleznă (n.r. - stânga). Gleznele mele nu sunt foarte solide, de aceea le bandajez mereu. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că aveam bandaj. Încă nu-mi dau seama, vreau să revăd momentul respectiv la televizor pentru că nici măcar nu îmi mai amintesc", a spus Simona Halep

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO